Strašan udarac za fudbal, navijači Junajteda odložili derbi!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 02.05.2021.
18:58
Izvor: Sportske.net

Strašno.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Derbi meč 34. kola engleske Premijer lige između Mančester junajteda i Liverpula, planiran ovog popodneva za 17:30 na "Old Trafordu", odložen je zbog upada navijača domaćeg tima na teren ovog stadiona.

Navijači "crvenih đavola" sjatili su se u velikom broju ka Teatru snova gde su provalili na teren kako bi u znak protesta protiv vlasnika kluba, porodice Glejzer, zahtevali njihov odlazak.

Nezadovoljstvo navijača Junajteda povodom ideje kluba da se priključi Evropskoj Superligi tinjalo je prethodne dve nedelje, ali danas je kulminiralo, što je za posledicu imalo odlaganje velikog derbija.

Premijer liga je potvrdila da je nemoguće da se održi utakmica u navedenom terminu, ali nada da će moći da se odigra do kraja dana ugašena je zbog bezbednosnih razloga.

Junajted na četiri kola pre kraja sezone zaostaje za vodećim Mančester sitijem velikih 13 bodova uz utakmicu manje, dok se Liverpul grčevito bori za plasman u Ligu šampiona zaostajući trenutno za Čelsijem čak sedam bodova.

Videćemo koji će biti naknadni termin ovog meča i da li će neko od ekipa snositi posledice zbog novonastalih okolnosti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 03.05.2021
06:48

Ko pita navijače. Pogotovo nekoliko stotina, a klub ima milione navijača na svetu. Kad su platili gomilu para i spasili klub bankrota bili su im ok, pa milioni za Marciala, kapitena, fernandeša...... sad im ne valjaju. Strasno

avatar
Janko GGMU
Sunday, 02.05.2021
17:44

Zamolio bih autore ovakvih tekstova na najkulturniji moguci nacin da se ne ugledaju na autore tekstova zute stampe, kurira, informera i slicnih!

avatar
mrancic
Sunday, 02.05.2021
17:28

Dosadilo im tavorenje od 2014.Bez pametne kadrovske politike i ulaganje malo sredstava za pojacanja.Ovako ce gledati Citiju jos 20 godina u ledja.