Strazburova prva pobeda u 2024!

Autor: Nemanja Janošev
subota 16.03.2024.
19:00
Izvor: Sportske.net

Najbolja partija Strazbura ove godine.

Strasbourg Alsace
Strasbourg Alsace

Povezane vesti


Fudbaleri Strazbura savladali su Nant na "Bužoaru" rezultatom 1:3 (1:1) u duelu 26. kola Lige 1. 

Bilo je neophodno skoro četiri meseca ekipi Patrika VIjere da zabeleže trijumf u Ligi 1, a prvu u 2024. godini. Poslednji put radovali su se 20. decembra protiv Lila i od tada u domaćem šampionatu nisu osetili slast pobede.

Nagoveštaj svega dogodio se posle dva minuta kada je Kevin Gameiro pokazao da mu golgeterski njuh i dalje funkcioniše. Možda ne tako kao ranije, ali je i dalje na vrlo zavidnom nivou. Ispratio je centaršut Senaje na prvoj stativi i doneo prednost svojoj ekipi.

Nant je odgovorio dosta srećno u 36. minutu kada je Komera praktično pogodila lopta kada je postavio nogu i završila u golu. 

Međutim, Strazbur je bio konkretniji tim. Imali su bolje situacije, ne previše, ali dovoljan broj da se na terenu uvidi ko će pre do tri boda. Emega je na dva sjajna načina posle asistencija Dilejna Bakave postigao pogotke i tako obezbedio Strazburu trijumf posle osam mečeva u Ligi 1.

S druge strane, Nant beleži čak šesti vezani poraz na "Bužoaru", što je negativan rekord ovog velikog francuskog kluba i naravno, ispraćeni su zvižducima posle duela.

Strazbur je 12. sa 29 bodova, dok je Nant 16. sa 25.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke