Štutgart se u Minhenu držao skoro sat vremena, a onda je Kejn upalio mašinu...

Autor: Ivan Cvetković
subota 19.10.2024.
20:22
Izvor: Sportske.net

Neverovatna partija kapitena Engleske.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Fudbaleri Bajerna savladali su u Minhenu ekipu Štutgarta rezultatom 4:0 u meču sedmog kola nemačke Bundeslige.

Ekipa Vensana Kompanija prekinula je niz od tri utakmice bez trijumfa i to na veličanstveni način - ubedljivom pobedom nad jednim od najboljih timova u zemjli, a sve zahvaljujući Hariju Kejnu.

Prvi je u Minhenu zapretio Gnabri čiji je udarac završio tik pored desne stative, dok se veliki hendikep dogodio već na početku meča kada je Pavlović morao van terena zbog povrede.

Štutgart je prilično lako izlazio na kraj sa ostalim napadima vicešampiona Nemačke tokom prvog poluvremena, a početak drugog dela igre takođe je obeležio neuspešan pokušaj Gnabrija.

A onda se pojavio Hari Kejn.

Kapiten reprezentacije Engleske pronašao je prostor za udarac sa više od 20 metara i na sjajan način zatresao mrežu nemoćnog Nibela.

Paljinja nije bio te sreće jer je golman Štutgarta malo kasnije bio uspešniji, ali nije mogao ništa u 61. minutu kada je Kejn iskoristio odbitak i udvostručio prednost Bavaraca.

Hari Kejn se na pravom mestu u pravo našao i u 80. minutu kada je iskoristio novu odbijenu loptu i postigao het-trik, a malo je nedostajalo da engleski napadač postigne i četvrti pogodak, ali je on ipak poništen zbog ofsajda.

Konačan rezultat postavio je u 89. minutu Kingsli Koman koji je lepo pogodio drugi ugao gola Nibela.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke