Stvari se brzo odvijaju! Ovo je cena za Dušana Vlahovića, ima ko može da plati!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 16.01.2023.
10:25
Izvor: Sportske.net

Pa ako su hteli za igrača Šahtjora toliko da izdvoje...

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Juventus je u velikom minusu, ne samo bodovnom u odnosu na Napoli, već i finansijsom. Naime, analize su pokazale da je klub u tri sezone, jednoj Pirlovoj, dve Alegrijeve (računajući i ovu) potrošio 425 miliona evra, bez rezultata. "Skudeto" će i ove sezone biti nedostižan, iz Lige šampiona su već ispali, pa sve dobija razmere neuspeha.

Otišla je uprava sa Anjelijem, čekaju se potezi kluba, ali ono što je jasno je da će uslediti promena strategije. Kako pišu italijanski mediji, Juve će prestati da dovodi stare igrače, čak iako su slobodni, ne smatraju da im se to isplatilo, veća pažnja biće poklanjana mladima, pogotovo iz tima do 23 godine. Delom je to pokušaj da se stvori sopstvena baza fudbalera, delom jer nema novca, tačnije ima, ali se to nije pokazalo kao put. Anjelijevi su na neki način videli da uspeha nema bez Italijana u ekipi, ali i da ne mogu da računaju na rezultat uz dovođenje zvezda koje su odigrale svoje najbolje dane.

Mediji se bave Vlahovićem, navodnom ponudom Arsenala koji bi novac, posle izgubljene bitke za Mudrika, Ukrajinca preusmerio u staru želju, Srbina. Vlahović je povređen, nada se da bi mogao da bude spreman za meč sa Atalantom u narednom kolu, ali su male šanse, povreda ga i dalje muči.

Priča se da bi Juventus, ako suma bude trocifrena bio spreman da se odrekne Srbina već ove zime i da je takva poruka otišla u London. U suprotnom čekaće leto, samo, ako Vlahović ne bude puno igrao, cena će mu pasti.

Sve u svemu, situacija u kojoj se pita klub, nije im lako, rezultata nema, a prodaja idola navijača bi mnoge ubedila da je Juve u stvari spreman da se odrekne ambicija na jedno duže vreme. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke