Stvarno ode Miloje! Nikako da mu krene posle odlaska iz Zvezde...

Autor: Darko Mitrović
petak 08.10.2021.
21:41
Izvor: Sportske.net

Epizoda u Atini kratko je trajala.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević od večeras je bivši i u atinskom AEK-u.

Spekulacije koje su se danas pojavile u grčkim medijima ekspresno su dobile i zvaničnu potvrdu i od kluba, ali i od samog Milojevića.

On je atinski klub napustio posle sporazumnog okončanja ugovora koji je bio potpisan na dve godine, ali je saradnja završena posle samo sedam takmičarskih utakmica u kojima je AEK ostvario tri pobede, jedan remi i tri poraza. To je daleko od očekivanja pred početak sezone, a pogotovo ako se ima u vidu i šokantna eliminacija od mostarskog Veleža letos u evropskim kvalifikacijama.

AEK se Milojeviću zahvalio na onome što je uradio tokom ovog kratkog boravka u njihovom klubu, a zvanični sajt je potom preneo i Milojevićevu izjavu.

''Razgovarao sam sa ljudima iz AEK-a i nismo pronašli zajedničku želju da nastavimo dalje. Obe strane su se složile da je bolje razići se prijateljski. Hvala rukovodstvu, mojim saradnicima i igračima na saradnji i želim sreću AEK-u u budućnosti'', poručio je Milojević, a spekuliše se da bi srpski stručnjak mogao da se vrati u Saudijsku Arabiju.

Podsetimo, posle odlaska iz Zvezde sa kojom je ostvario istorijske uspehe, Milojević je godinu dana proveo na klupi saudijskog Al Ahlija, gde nije ostvario ono što je želeo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke