Suarez kao Mesi, samo još gore - Završni udarac za Bartomeua?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 22.09.2020.
17:51
Izvor: Sportske.net

Zamislite da i Luis Suarez izađe u javnost i kaže sve što zna i misli?!

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Tek što se stišala sapunica oko nezadovoljstva i zahteva za transferom od strane Lea Mesija, stiga je nova saga na Kamp Nou, koja bi mogla da bude konačni udarac za Hosepa Mariju Bartomeu.

Iako je ovaj čovek neuništiv, jasno je da broji poslednje mesece, a možda i nedelje, ako Luis Suarez učini ono što namerava.

Kao što smo preneli ranije danas, osim što Urugvajac prolazi kroz  potencijalni pakao zbog ispita italijanskog jezika, na kom je navodno varao, Suarezu je blokiran i transfer u Atletiko Madrid.

Svi mediji juče su preneli da je Urugvajac postigao sve lične uslove sa Atletikom, ali je onda Bartomeu "izdao" i prekršio dogovor, jer je odjednom zatražio od Madriđana obeštećenje umesto da sa Suarezom raskine ugovor i tako mu omogući da kao slobodan ode u Madrid.

Suarez je toliko pobesneo da je zapretio da će za dva dana izaći sa svim u javnost, da će održati konferenciju zajedno sa svojim advokatima, gde će izneti sav prljav veš.

Možete li da zamislite šta bi sve Suarez mogao da otkrije, kao igrač kome je Bartomeu ukaljao ugled i reputaciju?! Ronald Kuman ga je precrtao putem telefonskog razgovora, Suarez je zaštićen ugovorom do 2021. godine i nema šta da izgubi, i na kraju krajeva - može da pomogne svojim saigračima, Mesiju i drugovima i da zada upravi završni udarac.

baner

Novinar Alfredo Martinez otkriva da je Bartomeuov bezobrazluk toliko prevršio svaku meru, da je na sastanku sa Suarezom poručio:

"Možeš da dobiješ raskid ugovora, ali ne možeš baš da odeš gde ti želiš"!

Zamislite situaciju u kojoj pravno Suarez ostaje bez ugovora, pošto ga Barsa proteruje i još predsednik kluba i dalje želi da odlučuje o njegovoj sudbini???

Suarez je besan i ne želi nijedan drugi transfer, ili ide u Atletiko ili ostaje u Barseloni i presedeće na tribini celu godinu i primaće platu do juna 2021. kada će otići besplatno.

Urugvajac je dao reč Simeoneu, postigao je sve lične uslove, dobio je ugovor na dve godine i platu od osam miliona evra i ne želi da dozvoli da mu Bartomeu kalja obraz i kada odlazi.

Navijači su apsolutno na strani Suareza, masovno pozdravljaju ideju da Urugvajac sa svojim advokatima otkrije celu priču, jer veruju da će to biti konačni udarac za najgoru upravu u istoriji kluba.

Ako nas pitate, bilo bi divno da Luis Suarez izađe pred medije i kao čovek kome je ukaljan ugled i koji nema ništa da izgubi, otkrije sve malverzacije, pogažene reče i prljave igre Bartomeuove uprave...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Wednesday, 23.09.2020
10:30

Suarezu ukaljan ugled i reputacija, možeš mislit... Taj se lik još kao maloljetan liječio od ovisnosti o alkoholu i lakim drogama. Njegov izuzetan talent nije pratio i osjećaj za fair play, to je varalica kakvu se teško može i zamisliti. Da se dodjeljuje titula za najnekorektnijeg igrača, on bi svake godine bio u najužoj konkurenciji. Eto, i prije neki dan je varao na ispitu iz talijanskog, he he...

avatar
Mirjevac
Tuesday, 22.09.2020
21:58

Sto se tice Bartomea on je katastrofa i od coveka i od predsenika, nije sasluzio da ode a da ne bude data na sud, za sve sto je ucinio barci i igracima i navijacima! Podrzavam Suareza i dobro je i treba da ode u Atletiko, ali sto Bartomeo rece da hoce da ocita lekciju Atletiku zbog Grizmana, tako je atletiko radio Barci sa grizmanom, i na kraju je Atletiko jos 20 miliona isterao barci umesto onig 100 za kojh su se dogovorili, atletiko je posle poreko i barca je morla da plati jos 20 miliona za Grizmana, tako je Grizman placen 120 miliona! Volim sto Bartomeo hoce da atletiko plati, ali ne volim sto ce da sa tim zezne Suareza, posto je Suarez zasluzio da ga barca pusti!

avatar
Lecter
Tuesday, 22.09.2020
20:05

Ova uprava je unazadila klub jedno 10 godina. Nije ni cudno sto je Mesi zeleo da ide. Mada sledece leto se sigurno otici.

avatar
Nemanjici
Tuesday, 22.09.2020
18:47

To bih voleo najvise na svetu

avatar
petar8
Tuesday, 22.09.2020
18:05

Cirkus se nastavlja

avatar
Don Carlo
Tuesday, 22.09.2020
18:00

nemoj nikad niko vise od navijača ovog kluba da je uzeo u usta Pereza, Raula i Kasiljasa i pricu ko je koga otjerao i zbog čega. Ovo je dno dna, od ovog ne moze gore i od kluba i od igrača.