Suđeno im? Sergej ih je odbio u poslednjem minutu, Vanja neće?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 16.06.2022.
07:51
Izvor: Sportske.net

Sedam godina kasnije jedan Milinković Savić će ipak igrati u Toskani?

EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI
EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Povezane vesti

Vanja Milinković Savić napušta Torino. U klubu su nezadovoljni, smatraju da nije iskoristio šansu ove sezone, pa će jedan od golmana srpske reprezentacije napustiti Pijemont.

Zanimljivo, mogao bi da ode u veći klub. Naime, Vanja je na meti Fiorentine, oni žele da ga pozajme sa otkupom od "Bikova", a srpski golman bi imao konkurenciju u Poljaku Dragovskom. Drugi i treći golman, Teraćano i veteran Rosati nisu ni dobijali priliku.

Tako bi Milinković-Savić ojačao srpsku koloniju u Toskani, tamo su Milenković koji čeka odlazak, Aleksa Terzić i Nastasić, a Ramadani pokušava da napravi najveći transfer za "Ljubičaste" ovog leta. 

Zanimljivo, Sergej Milinković Savić, Vanjin rođeni brate je bio na vratima Fiorentine, ali je odustao u poslednji čas, tačnije nije želeo da pogazi reč datu Laciju i otišao je Rim. Bilo je tada mnogo spekulacija, ljutnji iz Firence, SMS nije pogrešio u dresu "L'Akvila" je postao najbolji vezista Serije A.

Da li je jedan Milinković-Savić suđen Fiorentini videćemo ovog leta.

Što se Torina tiče, Saša Lukić bi mogao da dobije novo društvo iz Srbije, "Granata" je veoma zainteresovana za Filipa Đuričića kome je istekao ugovor sa Sasuolom i sada bira novi klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke