Sprema li se Mesiju tragikomična suspenzija pred "El klasiko"?

Autor: Milovan Longinov
petak 02.04.2021.
21:55
Izvor: Sportske.net

Posle sudijskog zvižukda, dok vezuje pertle, šta je sledeće?

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Katalonci strahuju da bi arbitar mogao da ponovi nešto što mu nije strano i da pokvari Barsi planove pred "El klasiko".

Meč između Barselone i Valjadolida sudiće Santjago Haime Latre, a "Mundo Deportivo" podseća da je ovaj sudija već dva puta u prošlosti pokazivao jako čudne žute kartone Leu Mesiju. Sve ovo ne bi bilo toliko važno da kapiten Barselone nema četiri žuta kartona, odnosno da mu nedostaje još samo jedan za suspenziju.

Latre je 2018. godine Mesiju pokazao žuti karton zbog protestvovanja, nakon što je utakmica protiv Atletik Bilbaa već bila završena. Prethodno, on je Mesiju 2016. godine na meču sa Seviljom pokazao karton jer je Leo vezivao pertle, a Latre je procenio da on namerno krade vreme i pokazao mu javnu opomenu.

Navijači Barselone na društvenim mrežama i forumima već uveliko šeruju ove "zanimljivosti" i veruju u teoriju zavere, da nije slučajno što je ovaj sudija glavni arbitar pred "El klasiko", a takođe strahuju i od izbora arbitara za duel sa Realom u Madridu.

Inače, Barseloni je Latre do sada sudio 11 puta, pri čemu je katalonski klub upisao 9 pobeda i dva remija. Na tim utakmicama je Barsinim igračima pokazao 26 žutih kartona, a navijači strahuju da bi opet mogao da "izmisli" neki za Mesija.

Pored Mesija, i Frenki de Jong mora da se čuva žutog kartona, kako ne bi propustio gostovanje Real Madridu naredne subote.

Utakmica Barselona - Valjadolid na programu je u ponedeljak u 21.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Friday, 02.04.2021
23:16

Ma neee, to je čista slučajnost što Latre sudi Barsinu utakmicu pred El Klasiko. 😂 A za El Klasiko ne moraju da strahuju, jedina dilema je da li će suditi Mantano ili Lahoz. 😂