Sudija koji je naterao Ronalda da mu se izvini: "Mnogo je težak čovek!"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.10.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Ispričao je situaciju sa jedne utakmice...

EPA-EFE/CLEMENS BILAN
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Povezane vesti

Saudijska Arabija ne uvozi samo najbolje fudbalere u svoju državu, već i sudije. Jedan od njih je iz Hondurasa, Said Martinez, ispričao je medijima u svojoj državi o svom susretu sa Kristijanom Ronaldom. 

"Jako je težak čovek imajući u vidu njegov temperament. On je osoba koja je kompetetivna, što dovodi do osećaja da je nepravda učinjena prema njemu. Mi smo poništili dva gola koja je on postigao, sa VAR tehnologijom, ali je postojao napad u kom je mislio da je fauliran kada je protivnički tim postigao gol. Oni su izgubili na kraju. On je stajao 10 metara od mene i rekao mi: 'Uvek je isto sa tobom, uvek misliš da si zvezda, ali mi vas ovde ne dovodimo da budete zvezde, mi smo zvezde.' Uradio je to na perfektnom španskom jeziku. Počeo je mirno, ali je bio sve nemirniji i samo sam ga provokativno pogledao da vidim da li će mi prići, ali nije", rekao je Martinez. 

Nije ni to sve.

"Nakon što sam proverio VAR, rekao sam mu da dođe. Kristijano je Kristijano, nije želeo da dođe. Ali, morao je da prođe pored mene, onda sam mu rekao da nije dobro ono što mi je rekao na poluvremenu, da ga poštujem, ali da i mi radimo posao baš kao i on. Rekao mi je da sam u pravu i da nije u redu kako se ponašao. Izvinio se. Kasnije je postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca", rekao je Martinez. 

Ronaldo ove sezone već ima 8 golova na 9 odigranih utakmica, a uz to ima i 3 asistencije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke