Sudija pokvario Mladenovićev šou, Srbin mu nije ostao dužan

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 14.03.2021.
12:25
Izvor: Sportske.net

Srbin propušta meč protiv Zaglebja.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Filip Mladenović briljirao je u dresu poljske Legije protiv Varte postigavši dva gola uz jednu asistenciju u pobedi od 3:2.

Sjajnu partiju momka koji se ustalio kraj leve aut linije i u državnom timu pokvario je žuti karton, zbog kojeg neće moći da pomogne saigračima u narednog kolu protiv Zaglebja.

Bivšem fudbaleru Crvene zvezde je ovo bila četvrta javna opomena, a nakon javne opomene imao je šta da prigovori glavnom arbitru meča.

"Ne znam šta da kažem o tom kartonu. Pitao sam sudiju kako to da igram, a da mi ne dodeli žuti karton. Malo mi je žao što moram propustiti sledeći meč u Lubinu protiv Zaglebja, mislim da nije bio faul onako kako ga je sudija video, jer ništa strašno se nije dogodilo. Neću igrati, ali popunjeni smo na svakoj poziciji, tako da svi igrači na klupi čekaju svoju šansu", rekao je Mladenović nakon utakmice.

Vihorni bek ne krije da mu najviše odgovara kada igra u formaciji u kojoj njegove ofanzivne karakteristike dolaze do izražaja.

"Dugo nisam igrao u takvoj formaciji kao što je 3-4-3, ali mnogo puta sam rekao da mi se sviđa, češće se pridružujem napadu. I u subotu je dobro funkcionisalo, moramo biti zadovoljni", rekao je on naglasivši da mu je krivo na koji način je njegov tim primao golove.

Legija je u subotu uveče stigla do četvrte uzastopne pobede u poljskoj Ekstraklasi ostavši na plus osam u odnosu na prvog pratioca Pogon.

Mladenović tako neće imati priliku da vikend pred prvo okupljanje reprezentacije sa novim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem upriliči novom sjajnom partijom koja bi potvrdila odličnu formu pred početak kvalifikacija za Mundijal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke