Sukob Modrića i Pikea, šta se desilo posle "El Klasika" i šta je napravio Kuman?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 11.04.2021.
09:35
Izvor: Sportske.net

Mnogo bure kao i obično, u Barseloni ljuti...

AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Nakon meča i Kuman, ali i povređeni Pike su potrčali ka sudiji Hilu Manzanu. U Barseloni smatraju da su oštećeni za penal, ali i da sudija nije pustio da se igra u nadoknadi iako je najmanje dva minuta izgubljeno kada mu je elektronika, odnosno komunikacija sa četvrtim arbitrom otkazala.

Kuman je bio veoma nepristojan, odgurnuo je Manzana, ali je želeo i da se obračuna sa novinarom koga je optužio da je pristrasa. Jednostavno, prekinuo je intervju u pola rečenice i otišao, uz komentar da je penal bio čist, i da ne želi da priča sa novinarima Real Madrida.

Kada je Pike potrčao ka Manzanu, prošao je pored Modrića koji mu je rekao: "Šta sada, vreme je da se žalite".

"Čoveče, četiri minuta nadoknade", odvratio je Pike.

"Pa koliko ste želeli", nasmejao se Modrić dok je ljuti Pike odmahivao glavom. On je žestoko protestvovao nakon utakmice, uz tvrdnju da je Real, kao i obično imao pomoć sudije.

Sukob sa Modrićem je obišao Španiju, u Kataloniji tvrde da je Hrvat bio ciničan i da zna da su pobedili na sudije, ali jasno, strasti su posle "El Klasika" povišene.

Ima i drugačijih komentara, da je Barsa oštećena, ali da je poklonila poluvreme lošem rivalu. 

"Najgori poraz u najgore vreme, protiv najgoreg Reala", analizira "Sport" dešavanja uz napomenu da je Barsa dala samo jedan gol praktično rezervnoj odbrani protivnika i da je Kuman bio oprezan, odnosno da poraz ide na dušu sudiji, ali i samom Holanđaninu. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
Amalainter
Sunday, 11.04.2021
11:01

Bio bi to penal u to vreme kada su izbacili PSZ-uz pomoc sudija i svih..daj ne budite smesni-budite srecni sto vam nisu strpali 4-5 komada u prvom delu.. Real bio za klasu bolji