Sulejmanijev "Doppel Pack" za trijumf nad Lucernom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.09.2016.
23:54
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Miralem Sulejmani imao je sjajno veče u dresu švajcarskog Jang Bojsa pošto je sa dva gola u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika u duelu sa Lucernom.

bscyb.ch
bscyb.ch

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana, Herenvena i Ajaksa Miralem Sulejmani izrastao je u junaka utakmice 7. kola švajcarske Superlige između Jang Bojsa i Lucerna.

Srpski internacionalac postigao je oba gola u pobedi Jang Bojsa nad Lucernom (2:1) i tako stigao do trećeg pogotka u dresu svog tima u novoj sezoni.

Momak koji je ponikao u omladinskoj školi FK Partizan otvorio je konto u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Borusije Menhengladbah, a večeras je već u prvom poluvremenu postigao dva gola.

Miralem Sulejmani je najpre pogodio u 18. minutu na asistenciju Jorika Ravea, da bi dva minuta pre odlaska na pauzu u poluvremenu ponovo zatresao protivničku mrežu i duplirao prednost Jang Bojsa.

Ispostavilo se da su golovi Miralema Sulejmanija doneli tri boda Jang Bojsima iako je gostujući sastav u trećem minutu nadoknade stigao do utešnog gola.

Povremeni srpski reprezentativac postigao je u prethodnoj sezoni osam golova u švajcarskom šampionatu pa ostaje nada da će mu nova sezona biti berićetnija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 11.09.2016
09:07

Гледаш ли ово Муслине?

avatar
Calcio Nostalgija
Sunday, 11.09.2016
11:07

Sta prijatelju da gleda kad nece niko da igra posteno za reprezentaciju. Neosporno dobar igrac,ali u nasem dresu nista spec. Eto ti juce Kolarov protiv Junajteda,odigrao zemljak kao Maldini,a ovde ne moze da se sastavi... Svim normalnim ljudima reprezentacija sluzi da izginu za drzavu samo se kod nas to koristi da dodju da se vide sa ortacima,kumovima da se pije,jede,ide na splavove itd...

avatar
Sunday, 11.09.2016
11:33

A cak i da je tako i da su svi isti, opet treba zvati najbolje koje imamo, a Miralem sigurno spada u te!

avatar
Sunday, 11.09.2016
11:32

To nije tacno, Sulejmani je uvek dobro igrao za nasu reprezentaciju!!!