Sunovrat Arde Turana u najgorem trenutku, niko ne veruje na šta je spao!

Autor: Milovan Longinov
utorak 01.03.2022.
17:36
Izvor: Sportske.net

Šta mu se desilo?

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Arda Turan je svojevremeno jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji, a to je bilo da može da igra - sve.

Arda je blistao u dresu Atletiko Madrida, nosio je "desetku", igrao i na toj poziciji, ali i na oba boka u formaciji 4-4-2. Leta 2015. usledio je transfer iz snova u Barselonu za čak 36 miliona evra, ali je još tada počeo sunovrat.

Turčin je igrao u prvoj sezoni, ali tek od januara kada je Barsa imala pravo da ga registuruje, ali kada je došao Ernesto Valverde, Turan je precrtan.

Usledila je pozajmica u Bašakšehir, ali je i tamo samo stvarao probleme, napao je poznatog pevača, potom je napao sudiju, zaradio dugu suspenziju i raskid ugovora.

Galatasaraj mu je pružio ruku spasa, nakon isteka ugovora sa Barsom, došao je kao slobodan leta 2020.

Ove sezone se dodatno raspao, fizički ne može da izdrži čak ni u turskoj ligi, a sada se spekuliše da je potpuno precrtan. Odigrao je samo devet utakmica ove sezone, nema ni 300 minuta na terenu.

Mnogi su se nadali da će se Arda sastati sa bivšim klubom, pošto se Galata sastaje sa Barsom u Ligi Evrope, ali Turčin neće biti ni na klupi.

Tri poslednje utakmice nije pozvan, onda mu je rečeno da nije fizički spreman da može da igra, a danas stiže informacija da bi zbog svega mogao da završi karijeru.

Inače, Arda je rođen 1987. isto kao i Mesi, Suarez, Pike, a pogledajte njih, a pogledajte Turana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke