''Super ujedinjeni'' Inter - Evo kako su to dokazali protiv Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.10.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

U finišu meča to se ponajbolje videlo.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle ubedljive pobede nad Crvenom zvezdom od 4:0 u drugom kolu Lige šampiona, veliko zadovoljstvo vlada u ekipi Intera.

Još jednom su sačuvali svoju mrežu, a upisali su i prvu pobedu kojom su se približili vrhu tabele.

Osim toga, defanzivac Intera Alesandro Bastoni ističe i još jedan kvalitet ove ekipe, a koji je sinoć demonstriran - jedinstvo i odlična atmosfera u ekipi.

Svoj stav o ''super ujedinjenom Interu'' ilustrovao je na primeru iz finiša utakmice, kada je Lautaro Martinez prepustio Taremiju da izvede jedanaesterac.

''To mnogo govori o našoj ekipi. Ima mnogo glasova koji dolaze spolja koji pokušavaju da nas destabilizuju, ali naša svlačionica je super ujedinjena i to možete da vidite na svakoj utakmici. Mi smo mirni što se tiče toga.

Imai smo puno poverenje u Taremija i Arnautovića, oni su igrači odličnog kvaliteta i mnogo nam pomažu čak i kada ne igraju, u smislu izgradnje tima. Postoji veliko poverenje u našu grupu'', ističe Bastoni.

Prezadovoljan je i saradnjom sa trenerom Simoneom Inzagijem.

''Naša želja za pobedom je uvek ista, u svakom takmičenju.

Naš 'Mister' nam pomaže tako što pravi rotacije, neophodno je imati trenutke odmora dok idemo ka sve težem fudbalu, sa 70 mečeva po sezoni. Moramo ostati fokusirani na svim frontovima'', poručio je Bastoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke