"Superagent" zakuvao stvari, posle Mesija još jedan ogroman problem za Barsu?

Autor: Ivan Cvetković
petak 10.09.2021.
19:54
Izvor: Sportske.net

Žorž Mendeš ne bira sredstva...

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Samo što je Leo Mesi napustio Nou Kamp, a Barselona bi uskoro mogla da doživi još jedan veliki udar.

Kako prenose španski mediji, produžetak saradnje sa Ansuom Fatijem, novom desetkom kluba, je neizvestan zbog njegovog menadžera Žorža Mendeša.

Naime, Portugalac vrši veliki pritisak na novu upravu kluba kako bi izborio što bolje uslove za reprezentativca Španije kojem ugovor ističe narednog leta.

U tu svrhu "upotrebio" je Mančester siti, igrač je ponuđen Englezima, ali je Pep Gvardiola odbio takvu mogućnost jer ne želi da nanese veliku štetu svom nekadašnjem klubu i predsedniku Đoanu Laporti.

Ono što je problem jeste činjenica da neće baš svi evropski klubovi reagovati na taj način, te je mnogo njih koji bi ga rado doveli bez evra obeštećenja.

Ansu Fati je najavljen kao sledeća velika stvar iz La Masije i sa 18 godina predstavlja svetlu budućnost Barse koja mu je zbog toga i dala kultni broj.

Momak poreklom iz Gvineje-Bisao se trenutno oporavlja od povrede i uskoro bi trebalo da se stavi na raspolaganje Ronaldu Kumanu, dok mu van terena slede pregovori sa matičnim klubom koji, izgleda, neće biti tako glatki...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ilija Ikic
Friday, 10.09.2021
20:59

Fati je mekanac . Biće više povređen nego što će igrati u karijeri. To u Barsi znaju i zato će ga prodati ili pustiti.