Suze širom Evrope - Lemar plakao zbog povrede, Vlašić jer je povredio rivala!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 17.04.2022.
17:54
Izvor: Sportske.net

Nesvakidašnje popodne u "ligama petice".

EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Povezane vesti

Današnje nedeljno popodne obeležile su ozbiljne povrede nekolicine igrača u najjačim evropskim ligama čiji su glavni akteri bili Tomas Lemar iz madridskog Atletika, Nikola Vlašić iz Vest Hema i Fabijan Kunze iz Arminije Bilefeld.

Lemar je u prvom poluvremenu morao da napusti teren "Vanda Metropolitana" protiv Espanjola i na poluvremenu je ustupio mesto Janiku Karasku.

Francuski fudbaler se povredio u četvrtom minutu nadoknade i završio je na travi u suzama. Povreda butine bila je takve prirode da nije mogao da nastavi igru, a emotivna reakcija bivšeg igrača Monaka nikog nije ostavila ravnodušnim.


Ništa bolje nije prošao ni Vlašić, samo što on nije doživeo povredu, već je bio taj koji je ozledio Ešlija Vestvuda iz Barnlija i nije mogao da se pomiri šta je učinio pa je briznuo u plač.

Hrvatski fudbaler bio je neutešan kada je video šta je uradio, a njegova reakcija je obišla svet.


Povreda je viđena na utakmici između Bajerna i Arminije iz Bilefelda kada je teren morao da napusti Fabijan Kunze iz redova tima sa severa Nemačke.

Pozitivna okolnost je što je nakon dodatnih pregleda procenjeno da je njegovo stanje stabilno i da ne bi trebalo da ima razloga za brigu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke