Sve je isto, samo da sudija opet ne ukrade Barsi titulu!

Autor: Milovan Longinov
subota 08.05.2021.
09:35
Izvor: Sportske.net

Premotavanje i neverovatna sličnost, zašto je opet on na centru?

Pedja Milosavljevic/StarSport©
Pedja Milosavljevic/StarSport©

Povezane vesti

Barselona danas dočekuje Atletiko Madrid u "finalu" La Lige, odnosno meču koji bi mogao da odredi šampionsku trku.

Atletiko Madrid je lider sa 76 bodova, Real Madrid i Barselona imaju po 74, ali je Zidanov tim u mnogo boljoj poziciji jer ima bolji međusobni duel od obe ekipe.

Današnji meč neuporedivo podseća na finale sezone 2013/14, samo što je tada Barselona ugostila Atletiko u poslednjem kolu, imala dva boda manje i morala da pobedi, ali joj je tri boda ukrao Mateu Lahoz, koji i danas sudi!

Lahoz je mnogo godina kasnije priznao da je Mesiju poništio čist pogodak u finišu, te da je tako odlučio šampionsku trku i tom prilikom rekao da ne bi pogrešio da je imao VAR, jer nije bio ofsajd.

Ono što je neverovatno jeste da je i posle svega toga danas opet izabran za glavnog arbitra. Što je najgore od svega, Lahoz je i bez te utakmice persona non grata na "Kamp nou", baš kao i Hil Mansano, koji nekako redovno dobijaju da sude Barsine derbije. 

Od kako je Lahoz imenovan za glavnog sudiju, društvene mreže gore, navijači se plaše da bi ponovo mogao da utiče na rezultat i šampionsku trku. 

Inače, tog 17. maja 2014. godine, Barselona je  povela golom Aleksisa Sančeza u 33. minutu, a izjednačio je Dijego Godin u 49. 

Timovi su igrali u sledećim sastavima:

Barselona: Pinto - Dani Alveš, Pike, Maskerano, Adrijano - Buskets (Song), Inijesta, Fabregas (Ćavi) - Pedro (Nejmar), Mesi, Sančez.

Atletiko Madrid: Kurtoa - Huanfran, Godin, Miranda, Filipe Luis - Turan (Raul Garsija), Tijago, Koke, Gabi - Vilja (Adrijan), Dijego Košta.

Čekamo 16.15 i reprizu iz 2014. Ko danas pobeđuje?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke