Sve poznato, osam sigurnih u Junajtedu, ovo su prve tri želje za pojačanja!

Autor: Boris Jovanović
sreda 04.05.2022.
09:52
Izvor: Sportske.net

Kako će izgledati Ten Hagov tim?

 EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Navijači Mančester Junajteda jedva čekaju da se sezona završi, leto uvek donosi nadu, tim pre što stiže novi trener Erik Ten Hag, a najavljena su i pojačanja.

Zna se ko odlazi, Mata, Pogba i Matić, ubeđuju Lingarda da produži ugovor, ali on to ne želi. Uz to, sadašnji trener Ajaksa nije zadovoljan Van Bisakom, a sigurno da će i igrači iz drugog plana Baji i Džons dobiti odrešene ruke.

Ronaldo je za sada ni na nebu, ni na zemlji, navodno klub bi ga zadržao, ali će mu biti predočeno da bi mogao da bude džoker, Portugalac teško da će pristati na to.

Osam sigurnih igrača se znaju, Ten Hag u timu vidi De Heu, Varana, Dalota, Bruna, Sanča, Megvajera, MekTominaja i Van de Beka koji će se vratiti sa pozajmice. Ovo ne znači automatski da će svi biti starteri, ali oni su osnova ekipe. 

Leva strana ostaje problem, videćemo hoće li jedan od dvojice, Šo ili Telješ otići, odnosno hoće li Brendon Vilijams biti vraćen sa pozajmice iz Noriča i dobiti šansu.

Što se tiče Rašforda, Ten Hag namerava da oživi Engleza, da mu pruži priliku, ali ni on ne može da računa da će biti standardan. 

Dva imena koja ciljaju se već znaju, jedno je Pau Tores iz Viljareala. Ten Hag smatra da bi dovođenjem štopera koji igra levom nogom pomogao Megvajeru da vrati formu. Što se tiče veznog reda, kao što smo pisali, Srbin je prva meta.

Ostaje i igrač u napadu, pogotovo ako ode Ronaldo, tu se pominje mnogo imena, Darvin Nunjez kao prvo, Junajted je izgubio trku sa Dortmundom za Adejemija iz Salcburga, a moguće je da rešenje bude potraženo u nekom igraču iz PL, recimo Ričarlisonu iz Evertona.

Dakle, po igrač u svakoj liniji tima, plus šansa za mlade iz škole, kao i osnova ekipe iz prošle sezone, za koju Ten Hag smatra da je dobra, ali i da nema balansa u linijama, što je problem.

Klub je spreman da kupuje samo dokazane igrače i da uloži veliki novac u pojačanja, ali u tri ili maksimalno četiri fudbalera...

I dok Junajted gleda ka letu, nije im lako, Siti večeras igra za finale Lige šampiona, drugo u nizu. AdmiralBet nudi sjajan specijal na meč između Reala i Sitija, Englezi su doneli u Madrid prednost od 4:3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 04.05.2022
14:42

Junajted mora da kupi najmanje 4 igraca a realno 5 da bi mogao da bude medju pr va cetiri i da ne trpi ponizenja od Liverpula i Sitija.Mora pored stopera da nadje veznog igraca koji bi mogao da se uigra sa Brunom koji tesko a ne retko tesko trpi glavnog veznog.Ricarlson je slabo pojacanje pa treba juriti Njuneza.Rasford,Marsijal i De Bek nisu igraci za Junajted.Novac od njihove prodaje moze Junajtedu doneti kupovinu dva kvalitetna igraca.Ne zaboraviti da za protivnike za ucesce u LS imaju Totenhem i Arsenal.Za sledece dve godine nema ni govora o norbi za titulu.