Sve pršti u Ligi 1 - Živ je Loi Dioni, Andrić pokrenuo sjajan preokret Klermona

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 14.08.2022.
17:20
Izvor: Sportske.net

Na tri utakmice, 13 golova!

@AngersSCO/Twitter
@AngersSCO/Twitter

Povezane vesti

Fudbaleri Klermona pobedili su Rems na gostovanju sa 4:2 i tako u drugom kolu upisali prvu ovosezonsku pobedu.

Nakon što su ostali deklasirani od Pari Sen Žermena u prvoj rundi, fudbaleri Klermona uspeli su da za nijansu "ispeglaju" svoju gol-razliku i dođu do premijernog trijumfa protiv tima koji je još jednom pokazao da će odlazak Predraga Rajkovića imati i te kakav uticaj po njih.

Srpski golman je bio jedan od najboljih čuvara mreže u Francuskoj godinama unazad i Rems je retko kada morao da brine oko svog gola. Međutim, na dve utakmice, osam primljenih pogodaka svedoči o tome da zamena nije donela boljitak.  

Delovalo je da bi Rems mogao pred svojim navijačima da ima mirno popodne nakon 2:0 u prvom poluvremenu i realizacijama Dumbije i Baloguna, ali Emanuel Agbadou koji je poznat po svojim neopreznim reakcijama napravio je glupost u 48. minutu i ostavio svoj tim na cedilu. Od tog momenta - raspad. Četiri gola u mreži Remsa za 27 minuta, od kojih je prva dva postigao srpski napadač Komnen Andrić.

Tuluz je sa ubedljivih 3:0 savladao slabašnu Trou koja je ostala na dnu tabele zajedno sa Remsom, dok su Okser i Anže odigrali 2:2. Strelac prvog pogotka za Anže, čime je smanjio na 2:1 u 21. minutu bio je doskorašnji napadač Crvene zvezde Loi Dioni.

Jedini meč u terminu od 15 sati koji je završen bez golova bio je susret Ažaksioa i Lansa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke