Sve Realove "krađe" u LŠ - Od Mijatovića, do Marčinjaka!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 09.05.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Društvenim mrežama kruži video...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real Madrid je u novom finalu Lige šampiona, a kada prođe još koji dan, više niko neće pamtiti da je "kraljevski" klub na sudijsku gurku stigao do "Vemblija". 

Svi već znate šta se desilo sinoć, pojavili su se i dokazi, sudije su se i javno izvinile, mada to sada Bajernu ne znači apsolutno ništa.

U videu koji kruži društvenim mrežama skupljeni su svi "sumnjivi" momenti, odnosno sudijski propusti u korist Real Madrida.

Istina, tada nije postojao VAR, ali, eto, i sada kada je tu, ljudska greška prečesto je nepobediva. 

Pogledajte, pa procenite sami da li je Real "miljenik" sudija, još od čuvenog gola Peđe Mijatovića, iz ofsajda u finalu protiv Juventusa...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paka88
Thursday, 09.05.2024
18:15

Prije svega,ovo sto radite,treba da znate da nisu svi bas glupi i naivni i da ne vide da su pojedini autori vasih objava zaljubljenici u Barselonu i Mesija…kako mozete da napisete na gurku kad postoji milion faktora koje treba provjeriti da bi se reklo tako nesto.Pri tom da linijski sudija nije prekinuo igru,mozda De Light ne bi ni bio u prilici da sutira.Ali ne, Vi necete da zauzmete stav “ako” vec ste sigurni i pisete na “gurku”.Znam da vas boli prolaz najtrofejnijeg kluba na svijetu i da pojedinima radi kompleks…ali bavite se najvecim kradjama u istoriji ovog sporta,pocevsi od meca izmedju Barselone i Chelsea,pa na dalje..Desavaju se sudijske greske ali je nekorektno da umanjujete pobjede Reala na nacin koji indirektno radite.Snimak koji ste objavili,realan je 30% ali sve vidjeno nista nije uticalo na utakmice.Isto tako moze da se objavi video koliko je gresaka i protiv suprotne strane napravljeno kroz istoriju...Gol sinoc koji se pominje je bio u ofsajdu.Toliko o gurki!!