Sve se menja, da nismo prerano otpisali Real u trci za LŠ? Sad i Barsa strepi, UEFA donela odluku?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.06.2020.
10:57
Izvor: Sportske.net

"Bild" tvrdi da se došlo do novog rešenja, Evo o čemu se radi...

Mike Hewitt
Mike Hewitt

Povezane vesti

Odluka će biti poznata 17. juna, mada je već procurilo da će se sedam utakmica, četvrtfinala, polufinala i finale odigrati u Lisabonu u drugoj polovini avgusta. Dakle, u pitanju će biti nokaut sistem, kako bi se sve skratilo i finale bilo odigrano 29. avgusta.

Ali, to izgleda nije sve.

"Bild" piše da je donesena odluka da dva od četiri revanša osmine finala, početkom avgusta, odnosno 7. i 8. takođe budu igrana u Lisabonu.

Naime, Siti će "ugostiti" Real u Portugalu, Englezi su dobili prvi meč sa 1:0, situacija sa koronom nije pod kontrolom, niti će izgleda Engleska otvarati granice do kraja leta. Zbog toga će Siti prednost iz Madrida braniti na neutralnom terenu, Real će imati više utakmica u nogama, pa se sada sve čini drugačije. Jer, i da se igralo u Engleskoj, bez publike, opet ste u nekoj prednosti na svom stadionu, ovako se sve menja.

Isti je slučaj sa duelom Barselone i Napolija. Katalonci su izvukli 1:1 pod Vezuvom, ni Španija ne otvara granice, pa će UEFA doneti odluku i da ovaj meč bude igran na Lisabonu. Napolijeve šanse su sada veće, ponovo, nije isto igrati u Barseloni i u Portugalu revanš. Jedan duel će biti odigran na "Alvalade", drugi na "La Lužu", ako su informacije nemačkog tabloida tačne.

A ostala dva revanša osmine finala?


baner 3


Sve ostaje isto, Juve će čekati Lion u Torinu bez navijača, na kraju gostovanje Francuza je lako sprovesti, 250 kilometara deli dva grada, a Juventus već večeras nastavlja sezonu u kupu protiv Milana. I Bajern će biti domaćin Čelsiju u Minhenu, to je formalnost, Bavarci su sa 3:0 slavili u Londonu.

Da sačekamo još pet dana, ali izgleda da je ovo scenario posle koga ćemo dobiti evropskog prvaka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 12.06.2020
18:05

Neznam zasto i na koji nacin je ral u boljoj poziciji od Barce, real je izgubio id Citia sa 2:1, a igrase na neutralnom terenu, jes da je hendikep za Citi sto ne igra ispred svoje publike, ali sad se i onako igra na praznim stafionima! Za barcu je isto hendikep sto ne igra na na njenom stadionu, ali i onako se igra bez publike! Barca ima pogodan rezultat koji je postigla u Napoli, tako da se barca ne treba brine, vec real!

avatar
Mirjevac
Friday, 12.06.2020
14:52

Malo cudno, da bu se barca nesto zabrinula, a da bi real bio u boljoj situaciji? Dali vi sto pisete nerazumete ili neznate, da je real izgubio sa 2:1 u madridu, barca odigrala nerrseno,

avatar
Mak-Juventino
Friday, 12.06.2020
13:12

Lukda kuca fudbala

avatar
LFC*19
Friday, 12.06.2020
11:10

bolje im je to, tako nece primiti 5 komada, nego 3.

avatar
Mirjevac
Friday, 12.06.2020
14:34

Mislis na Celsi ili na meki drugi klub?

avatar
Mirjevac
Friday, 12.06.2020
14:35

Vi ste vase odigrali, rasturi vas Atletiko i u madridu i u liverpulu! Da sam na vase mestu nebi se javljao sve do sledece sezone LS!