Sve više nezadovoljnih u Engleskoj, jaka reakcija Hendersona

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 20.04.2021.
18:10
Izvor: Sportske.net

Kapiten Liverpula najavio razgovor.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Kapiten Liverpula Džordan Henderson pozvao je sve kapitene engleskih klubova koji učestvuju u novoformiranoj Evropskoj Superligi da razgovoraju i razmotre šta je najbolje rešenje u ovom trenutku.

Liverpul je jedan od šest engleskih klubova koji su među osnovačima nepopularnog takmičenja, a nakon burne reakcije navijača "crvenih" prvotimci kluba su svesni da moraju da nađu izlaz.

Nakon što je menadžer Liverpula Jirgen Klop uoči sinoćnjeg meča protiv Lidsa rekao da je protivnik Superlige, Henderson je najvio razgovor sa kapitenima preostalih pet engleskih klubova.

Slučaj Hendersona nije jedini u Premijer ligi koji sumnjičavo gleda na formiranje Superligi.

Fudbaler Vulverhemptona Danijel Podens objavio je fotografiju na Instagramu kako u dresu Olimpijakosa igra Ligu šampiona uz poruku: "Lopta, pesma, san", a ovu objavu su podržali njegovi reprezentativni saigrači Bruno Fernandes i Žoao Kanselo, čiji klubovi su među osnivačima Superlige.

I napadač Mančester junajteda Markus Rašford je takođe izrazio sumnju objavom da je fudbal ništa bez navijača, što su mnogi protumačili da se formiranjem Superlige zanemario važan aspekat igre.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke