Šveđani pokvarili planove Ronaldu, Holanđani su "tanki" za Italijane!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.03.2017.
22:41
Izvor: Sportske.net

Poraz Portugalaca u rodnom mestu Kristijana Ronalda, Italijani bolji od slabašnih Holanđana, Irci i Austrijanci slabi danas.

EPA/HOMEM DE GOUVEIA
EPA/HOMEM DE GOUVEIA

Povezane vesti

U okviru prijateljskih utakmica, danas je bilo možda i najzanimljivije u Madeiri, rodnom mestu Kristijana Ronalda, gde su Portugalci igrali protiv Šveđana.

Portugalci su daleko bolje otvorili meč, Želson Martins je na sjajan način pronašao Ronalda, koji postiže gol pred svojom publikom u Madeiri za 1:0.

Do kraja poluvremena, domaći stižu i do drugog gola uz dosta sreće, Grankvist je postigao autogol nakon što je u padu pokušao i uspeo da zahvati loptu.

Ipak, Šveđani su uspeli da se vrate u ovaj meč i da izbore pobedu.

Oba gola je postigao Klaeson, prvi nakon asistencije Nimana u 57. minutu, a zatim nakon prekida na sjajan način. U padu je zahavtio loptu u padu, postigao je novi gol za 2:2. Do kraja, novi gol u mreži Portugala, Kanselo je postigao autogol i doneo Šveđanima pobedu od 2:3.

Derbi su igrale Holandija i Italija, igralo se na Amsterdam areni, a domaći su ponovo svima pokazali da je njihovo vreme prošlo.

Romanjoli je autogolom doneo prednost Holandiji, ali su gosti uspeli da se vrate i da preokrenu rezultat već do kraja prvog poluvremena.

Eder u 11. i Bonući u 32. minutu su postavili konačan rezultat, Holandija-Italija 1:2.

Igrali su danas prijateljske utakmice i protivnici Srbije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a niko nije uspeo da pobedi.

Irska je na svom terenu poražena od Islanda sa 0:1, strelac jedinog gola bio je Magnuson, a Austrija je odigrala samo 1:1 na svom terenu protiv Finske.

Arnautović je doveo domaće u prednost u 62. minutu meča, ali je Jensen izjednačio u 76. minutu.

Rezultate današnjih prijateljskih utakmica možete videti OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Išizaki
Wednesday, 29.03.2017
14:33

Klaeson je sjajan. Šteta što je tek nedavno napustio švedsku ligu.

avatar
Wednesday, 29.03.2017
07:48

Alfa i omega Portugala je Ronaldo... Rezultat je nevazan, vec cast da igra za svoju reprezentaciju u svom rodnom mestu , kao zahvalnost sto je ucinio neverovatno mnogo za njih , kao uostalom i ceo moderan fudbal... Sjajno ...

avatar
Ronaldo Ballon d\'or!
Tuesday, 28.03.2017
23:57

No Ronaldo,No Party :)

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 28.03.2017
22:51

Nevjerovatno da Portugal vec nekoliko godina nije pobjedio neku jacu reprezentaciju a osvojili su EURO...Fudbal je pun paradoksa i cudnih situacija.

avatar
Di Magia
Tuesday, 28.03.2017
23:34

Kako nisu? Sta ti pratis? Pobedili ma Euru Hrvatsku i Francusku, na proslom Euru tukli Holandiju, ispali od Spanije na penale koji su lutrija... Tukli su ih u prijateljskoj 4:0... Veceras su Swedjani pobedili nakon izlaska kljucnih igraca portugala sa terena... a i rec je o prijateljskom mecu... Videli smo sta se desilo u barazu za proslo sp...

avatar
Joey Barton
Wednesday, 29.03.2017
00:02

A Mesijeva Argentina ni Boliviju ne moze da pobedi jadna.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 28.03.2017
22:49

ne moze se igrati bez ronalda...cim je izasao svedjani su dali golove i uspeli da pobede