Svi ga hvale, Modrić pobesneo na njega!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.02.2019.
12:38
Izvor: Sportske.net

Pobesneo je zbog jedne njegove greške i sve mu rekao u lice.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Madridski Real je juče slavio u "Madrilenju" protiv Atletika i to na "Vanda Metropolitanu" (3:1), pa su tako još jednom potvrdili da se nalaze u dobroj formi.

Sada su drugi na tabeli španske Primere, imaju mnogo razloga za zadovoljstvo, naročito jer su nakon turbulentnog starta i dalje u igri za sve trofeje.

Otkrovenje sezone je svakako mladi Vinisijus Žunior, kojem je Solari ukazao šansu, a ovaj mu je vratio odličnim partijama.

Tako se Brazilac našao i u startnoj postavi za duel sa gradskim rivalom, ali će jednu grešku sa te utakmice dobro zapamtiti.

Naime, nakon što je izgubio loptu na polovini rivala, Korea je proigrao Grizmana, a Francuz postigao gol za 1:1.

I dok je u VAR sobi bio pregledavan snimak, zbog mogućeg ofsajda Grizmana i faula Koree u začetku akcije, Vinisijus je dobio lekciju koju će dugo pamtiti.

Naime, Luka Modrić je pobesneo i rešio da mu kaže sve što mu je na umu, dva minuta mu je držao predavanje, morao je i Benzema da interveniše, jer je smatrao da je Brazilac već dobio dovoljno kritika.

Taman što se smirio, sudija je doneo odluku da prizna gol, što je ponovo probudilo bes u Modriću, pa je svašta dovikivao mladom fudbaleru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 12.02.2019
00:38

Koji bre Modric i kome on moze da daje lekcije, to je onaj Modric kome je Perez kupio one trofeje? Ovaj mladi decko igra duplo bolje od mModrica i kad je Modric bio u naj boljim godinama, da se nije ubacio u real gde sudije zavrsavaju poso nebi se ni culo za njega!

avatar
GoHard
Monday, 11.02.2019
21:13

Izvor vesela svetska.

avatar
badlander
Sunday, 10.02.2019
15:06

Taj Vinisijus će biti veliki igrač,ali zna da preteruje i bude sebićan. Bejl je još uvvvek za njega profesor.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 10.02.2019
14:51

I treba...mali ima jako problematican pristup igri. Nije Real klub gde ce on da se afirmise tako sto ce da davi loptu i sutira iz mogucih i nemogucih pozicija ne bi li napravio neki potez o kome ce se pisati. Previse je mlad i previse zelen da bi igrao i za neke solidne klubove, a kamoli za najveci na svetu. Ne sme Real da dopusti sebi da bude talac nekog deristeta....

avatar
real4ever
Sunday, 10.02.2019
14:38

Koji apsurd. Čist gol Atletika, gol Morate VAR poništi, a velika greška da priznaju gol koji je nastao posle očiglednog faula. Ako ono nije faul, trebalo bi da nam objasne definiciju faula. Po nozi direktno, ni zakačio lopte nije. Ali greške sudija su sastavni dio fudbala. Dobar meč, malo pregrub ali na to smo navikli ķada igra Atletiko. Sreća nije bilo povreda, a moglo je vrlo lako da ih bude. Regulion i Karvahal će dobro da zapamte jučerašnji meč. Nekoliko puta su dobro dobili po nogama.

avatar
conecorleone
Sunday, 10.02.2019
14:03

Vidi se neiskustvo u mnogim situacijama,zna da posalje pogresan pas,da se zaleti,izgubi loptu ali isto tako je prodoran,dobar dribler a ima i lucidne poteze kao na primer pas ka Lukasu. Iako nema na svom kontu mnogo golova i asistencija,svaka akcija ide preko njega,vec ga udvajaju iako ima samo 18 godina.Sve u svemu ogroman potencijal koji ce tek da se razvije i da pokaze sta moze.