Svi pričaju o Iviću, a ni Paunoviću nije lako! Šta on kaže posle svega?

Autor: Darko Mitrović
subota 19.12.2020.
22:28
Izvor: Sportske.net

Trener Redinga pokušava da nađe pozitivne strane novog poraza.

EPA/TANNEN MAURY
EPA/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Ekipa Redinga pod vođstvom Veljka Paunovića danas je poražena na gostovanju Brentfordu sa 3:1 i prvi put od početka sezone ispala iz vodećih šest na tabeli i u ovom trenutku se nalazi van plej-of zone.

Domaćin je sva tri gola postigao u prvih pola sata, kada je poveo 3:0, a kako je sve to prokomentarisao trener Redinga Veljko Paunović?

"Mislim da smo imali užasno prvo poluvreme protiv vrlo dobre ekipe, koja je u potpunosti iskoristila zbunjenost koju smo imali i naš loš početak meča.

Naša ideja nije uspela u prvom poluvremenu i to je na meni. Bili smo kažnjeni za male greške koje smo činili'',
istakao je Paunović.

Ipak, ono što su njegovi igrači pokazali u drugom poluvremenu, daje mu razlog i za optimizam.

''U drugom poluvremenu smo se pozabavili određenim stvarima, popravili smo ih i to je funkcionisalo vrlo dobro. Drugo poluvreme je bila sasvim druga priča.

Igrali smo dobar fudbal, pokazali fantastičan duh - ono što vredi je da smo dobili drugo poluvreme. Ali nismo uspeli sa rezultatom.

Važno je kad u drugo poluvreme uđete sa 0:3, da se ne slomite. I mislim da smo bar pokazali da možemo ponovo da se podignemo.

Da je ušla jedna od onih prilika koje smo imali pri rezultatu 3: 1, a bilo je još vremena - bio bi to vrlo uzbudljiv završetak. Ali, trebalo je da započnemo prvo poluvreme kao i drugo.

U svakom slučaju, čstitam našim momcima za reakciju u drugom poluvremenu. Danas smo naučili mnogo toga",
zaključio je Paunović.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke