Svi se klade na Romin "Skudeto", Murinjo misli da će ispasti!?

Autor: Lazar Nikolić
subota 13.08.2022.
16:26
Izvor: Sportske.net

Portugalac pred start Serije A govorio u svom stilu.

EPA-EFE/ETTORE FERRARI
EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Povezane vesti

Velika su očekivanja fudbalske javnosti od Rome ove sezone, ali njihov trener legendarni Žoze Murinjo spušta tenziju pred početak Serije A.

Iako se ljudi masovno klade da će Roma osvojiti "Skudeto", Murinjo kaže da bi "vučica" bila kandidat za titulu samo ukoliko bi se na kraju šampionata dodeljivao osamnaest šampionskih pehara.

Roma je imala sjajan prelazni rok, na "Olimpiko" su stigla tri velika pojačanja Paulo Dibale, Žoržinjo Vajnaldum i naš Nemanja Matić, a konkurenciju će pojačati i golman Mile Svilar i desni bek Zeki Čelik.

Upitan da prokomentariše Romine šanse za osvajanje "Skudeta" Murinjo je dao zanimljiv i sebi svojstven odgovor.

"Roma može biti kandidat za "Skudeto" ukoliko na raspolaganju ima 18 titula. Od nas su letos manje potrošili samo Sampdorija i Leće. Milan i Inter su prošlu sezonu završili sa 25, odnosno 23 boda više od nas. O nama se priča, a ostalima ćuti. Lacio je potrošio skoro 40.000.000 letos, da li su i oni kandidati za titulu, pita se Murinjo.

Osamnaesto mesto značilo bi da će Roma ispasti, što se izvesno neće dogodoti, videćemo koliko može Roma u Murinjovoj čuvenoj drugoj sezoni.

Četvorica od petorice etnjih pojačanja došli su kao slobodni igrači, "vučica" je platila samo Zekija Čelika Lilu i to 7.000.000 evra.

Roma će na startu Serije A u nedelju od 20.45 gostovati Salernitani. Kvota na pobedu "vučice" u AdmiralBetu je 1.50.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke