"Svi Srbi su gladni"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 08.09.2021.
17:15
Izvor: Sportske.net

Istina, valjda.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Vezni fudbaler Fjorentine Marko Benasi pohvalio je rad srpskog napadača Dušana Vlahovića i izdovjio njegove pojedine karakteristike.

Praktično od zime, samo jedno ime odzvanja Firencom. Ime Dušana Vlahovića, Mladi napadač je centralna figura Fjorentine, želeli su ga brojni evropski klubovi, ali on je ostao ne zemlji želeći da još jednu sezonu stasa u ljubičastom dresu pre nego što napravi veliki korak.

Tako je o njegovim kvalitetima pričao i saigrač Marko Benasi za "Radio Toskana" i komentarisao pojedine zanimljive detalje prelaznog roka svog kluba otkrivši da je Fjorentina želela Domenika Berardija. 

"Puno sam razgovarao sa Dušanom i nikada nije imao sumnje hoće li ostati ovde. Gladan je i to je karakteristika koju imaju svi Srbi. Takav je i Nikola MIlenković. Nadam se da će produžiti ugovor. S obzirom na to da je tako mlad, postoji rizik hoće li biti zadovoljan. Veoma je gladan", naveo je nekadašnji fudbaler Torina.

Svi u klubu veruju da će Vlahović uskoro produžiti svoju vernost sa "violom", što ne znači da idućeg leta neće napustiti Firencu, ali će to učiniti pod jasno definisanim uslovima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke