Svi vole Anćelotija - Nije baš tako!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 12.06.2022.
18:55
Izvor: Sportske.net

Zvezda Bajerna umalo napustila klub zbog njega.

Povezane vesti

Za Italijana Karla Anćelotija važi priča da je verovatno najomiljeniji trener na svetu.

Don Karlo ume sa svojim igračima, pratičan je i lak za saradnju. Sa svojim fudbalerima iskusni Italijan gradi prijateljski odnos, a oni mu obično vrate na najbolji mogući način.

Nedavno je posle revanš meča polufinala Lige šampiona protiv Mančester sitija Anćeloti prokomentarisao jednu fotografiju sa Realovim fudbalerima, i tada rekao da je na slici sa svojim prijateljima. Ova izjava, kao da je dodatno motivisala njegove pulene, koji su svom drugu poklonili još jedan pehar Lige šampiona.

Međutim, niko ne može da bude dobar sa svima, tako ima igrača koji nisu bili baš oduševljeni saradnjom sa legendarnim Anćelotijem, jedan od njih je Bajernova zvezda Jošua Kimih.

Anćeloti je bio trener Bajerna u sezoni 2016/17, a svojim statusom u timu tada nije bio zadovoljan Kimih.

"U to vreme nisam igrao onoliko koliko sam želeo i razmišljao sam o odlasku iz kluba. Kad je Karlo otišao, opet sam redovno igrao. Sve smo osvojili i više o tome nisam razmišljao", rekao je Kimih.

Bajernov univerzalac došao je u klub sada već davne 2015. godine i sa Bavarcima osvojio sedam titula prvaka Nemačke i Ligu šampiona 2020. godine.

Dvadesetsedmogodišnjak ima ugovor sa šampionom Nemačke do 2025. godine i lako se može dogoditi da ostane u Minhenu do kraja karijere.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke