Svi žele Raula, ali on ne želi njih!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 17.07.2022.
17:31
Izvor: Sportske.net

Očekuju se veće stvari od njega u skorije vreme.

 EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
EPA-EFE/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Povezane vesti

Trener fudbalera Real Madrid Kastilje Raul Gonzales Blanko (45) želja je brojnih klubova u poslednje vreme, ali njegov odgovor je za sada i za sve - negativan.

Nekadašnji rasni golgeter i legenda madridskog kluba započeće svoju četvrtu sezonu na klupi Kastilje gde razvija igrače za, potencijalno, prvi tim Reala. Uči, usavršava se i prema njegovom doskorašnjem kolegi iz U19 sastava Henanu Perezu, Raul je spreman za višu lestvicu.

"Imali smo blizak odnos, kancelarija do kancelarije. On je legenda kluba, ima iste zahteve poput onih koje je imao kao dok je bio igrač. Ne sumnjam da je spreman za prvi tim. Odlično poznaje klub, prava je legenda i nastavlja da raste. Uveren sam da će pre ili kasnije postati prvi trener Reala", kazao je Hernan Perez koji je od skora preuzeo klubu Luga.

Mnogi su prepoznali Raulove kvalitete, a jedan od njih je Espanjol, poslednji u nizu koji je bio u direktnom kontaktu sa bivšim španskim asom. Ponudili su mu primamljiv projekat, što se Raulu dopalo, kako se izveštava i bio je polaskan pozivom katalonskog kluba. Međutim, njegov odgovor bio je elegantno "ne".

Srećan je da pomaže "los blankosima", a takođe i životom u gradu, te će biti, barem još neko vreme, teško izvući ga iz Madrida.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke