Svlačionica okrenula leđa Nejmaru, sve radi namerno?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.04.2021.
17:50
Izvor: Sportske.net

Počelo je!

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Svlačionica je okrenula leđa Nejmaru, a francuski L'Ekip je danas plasirao informacije koji će dodatno uzburkati strasti u svlačionici u kojoj nema mira.

Prema saznanjima L'Ekipa, pojedini igrači u svlačionici smatraju da Nejmar radi neke stvari namerno, da je sebičan i da misli samo na sebe. 

Kap koja je prelila čašu je poslednji crveni karton na utakmici protiv Lila, gde je Nejmar prevršio svaku meru. Brazilac je ostavio igrače na cedilu u finišu utakmice, ali nije to jedini problem za igrače Parižana, već činjenica da tradicionalno ne može da se iskontroliše i da uvek napravi dodatni skandal posle utakmice i da mu sada preti opet duga suspenzija. 

L'Ekip ističe da Nejmar nije naučio lekciju, jer jednom prilikom zbog sličnog ponašanja dobio 12 utakmica zabrane igranja. 

Dodaje se i to da Nejmar ima poseban tretman kod svakog trenera, da za njega važe druga pravila i da niko ne može da obuzda njegov tepmerament.

Navodno je isplivalo i to da je Tuhel prvi počeo da popušta Nejmarovim bubicama, a da je Poketino nastavio po istom principu i da je to podelilo svlačionicu. 

Treba podsetiti da je ponovo aktuelna priča oko povratka u Barselonu, da Nejmar želi da se vrati i da je stopirao potpis ugovora sa Parižanima do 2026. koji je odavno spreman na stolu. 

Ne treba zaboraviti  da je L'Ekip naklonjen Parižanima, te da ovakav članak i upiranje prstom u Nejmara zaista znači da postoje neki problemi, odnosno da je Brazilac kao i uvek u karijeri - problem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke