Tadić pakovao u rutinskom trijumfu Ajaksa, Pjatov sačuvao "nulu" protiv Intera!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 28.09.2021.
20:37
Izvor: Sportske.net

U terminu od 18.45 večeras su odigrane dve utakmice drugog kola Lige šampiona.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa savladali su u Amsterdamu desetkovani Bešiktaš rezultatom 2:0.

Gosti su stigli sa svega 17 fudbalera, ali to im nije smetalo da priprete već na startu meča preko Batšuaija koji je pogodio stativu.

Ipak, bilo je manje-više sve od turskog predstavnika, Ajaks je krenuo sa silovitim napadima i poveo u 17. minutu golom Stivena Berghujsa nakon dodavanja kapitena ekipe Dušana Tadića.

Srbin se nakon toga propisno obrukao slabom reakcijom unutar peterca Bešiktaša, ali Sebastijan Ale ispravio je to svojim pogotkom u 43. minutu.

U drugom poluvremenu nešto mirniji ritam igre, Karaman je postigao gol koji je poništen zbog faula, pa do kraja meča nije bilo promene rezultata.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore


Šahtjor je u Kijevu remizirao sa Interom u meču bez pogodaka.

Prvi udarac uputio je Solomon, na drugoj strani Barela je pogodio prečku, a nakon toga je Lautaro propustio veoma dobru šansu.

Drugi deo igre protekao je u terenskoj inicijativi Šahtjora, no osim pokušaja Dodoa nismo videli praktično ništa sve do samog finiša susreta.

Tada se istakao golman domaće ekipe Pjatov koji je prvo odbranio sjajan udarac Koree, a zatim vrhunski intervenisao posle kornera i pokušaja glavom De Fraja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke