Tajni sastanak sa novim trenerom, Erik ten Hag je već bivši?!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.10.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted traga za novim trenerom i to nije tajna.

EPA-EFE/Anna Szilagyi
EPA-EFE/Anna Szilagyi

Povezane vesti

Erik ten Hag nije iskoristio ni drugu šansu koju je dobio od strane uprave kluba, a dok ser Džim Retklif prebacuje odgovornost na sportski sektor jer pitanje trenera "nije pitanje za njega", isti čovek je poslao zvaničnike na pregovore sa potencijalnim trenerom. 

Kako prenose mediji u Engleskoj, konkretnije u Mančesteru, Tomas Tuhel i predstavnici Mančester junajteda su se sastali u Monaku i pregovori će se nastaviti. 

Mančester junajted je trenutno 14. na tabeli Premijer lige, u početnih sedam kola osvojili su samo osam bodova, a kritike stižu sa svih strana. 

Klubu sa "Old Traforda" će se najviše isplatiti Tuhel imajući u vidu da ne moraju da plaćaju obeštećenje za njega jer je bez kluba posle odlaska iz Bajerna iz Minhena na kraju prošle sezone. 

Šta kažu kladionice?

Geret Sautgejt i Rud van Nistelroj su kandidati da ga naslede, mada mnogi već otpisuju bivšeg selektora Engleske Sautgejta kao realnog naslednika Erika ten Haga. 

Mančester junajted ima najgori start u ligi od 1990. godine, definitivno je da su promene neminovne jer je očigledno da kontrole od strane sadašnjeg trenera - nema. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke