Tako to radi Ajaks - Potpis godine za nastavak dominacije!

Autor: Milovan Longinov
sreda 08.12.2021.
09:07
Izvor: Sportske.net

Zvanično je.

EPA-EFE/MARIO CRUZ
EPA-EFE/MARIO CRUZ

Povezane vesti

Mark Overmars je potpisao novi ugovor i ostaće direktor Ajaksa sve do 2026. godine, potvrdio je danas klub iz Amsterdama.

Ovo je jedna od boljih vesti za "kopljanike", jer je Overmars bio Ajaksova najtraženija roba. Jurili su ga Barsa i Arsenal, od nedavno se u trku uključio i Njukasl, ali je Holanđanin odlučio da ostane u klubu u kom je još od 2012. godine.

Overmars je jedan od najzaslužnijih za dominaciju Ajaksa poslednjih godina. Doveo je Erika ten Haga, koji je sve podigao za još barem dva nivoa, pa je sada Ajaks strah i trepet i u Evropi, ne samo u domaćim takmičenjima.

Overmars je prema brojnim ocenama, statistikama jedan od najboljih direktora u svetu fudbala, stoga je za Ajaks bilo od presudnog značaja da ostane. 

"I dalje sam veoma uzbuđen kada dolazim na posao u naš trening centar, imam odličnu saradanju sa svima u klubu i mojim najbližim saradnicima. Raduje me rad sa njima, da skautiramo mlade igrače i da završavamo transfere. Imam osećaj da moj posao u Ajaksu još uvek nije završen i zato sam srećan što nastavljamo saradnju", rekao je Overmars.

Ajaks će sada učiniti sve da odbrani duplu krunu u Holandiji, ali i da napravi iskorak u Evropi.

Ajaks je prošle sezone stigao do četvrtfinala Lige Evrope, a ove je u osmini finala Lige šampiona, nakon što je u grupi osvojio maksimalnih 18 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke