Talentovani Nemac otpisao Bajern!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 04.12.2017.
22:02
Izvor: Sportske.net

Da, i to se dešava.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Leta minule godine Verder je otkupio od Arsenala ugovor talentovanog nemačkog fudbaler Serža Gnabrija.

Brzonogi fudbaler je odigrao odlično na Olimpijskim igrama u Riju, gde je sa Nemačkom osvojio srebrnu medalju, ali mu to nije kupilo mesto u ekipi Arsenala, pa su ga "Tobdžije" poslednjeg dana prelaznog roka prodale Verderu.

U dresu tima iz Bremena je nastavio sa dobrim partijama, postigao je 11 golova na 27 nastupa u Bundesligi, da bi ga letos otkupio minhenski Bajern.

Ipak, u Bavarskoj nisu računali na njegove usluge, uprkos tome što su aktivirali klauzulu u njegovom ugovor, nije dobio ni broj na "Alijanc Areni", već je prosleđen Hofenhajmu na jednogodišnju pozajmicu, a i kako sam fudbaler kaže, on nije želeo u Bajern.

Minulog vikenda je zablistao u derbiju kola protiv Lajpciga, postigao je dva pogotka u pobedi čete Julijana Nagelsmana od 4:0.

Sam fudbaler je izjavio kako nema nameru da se po isteku pozajmice vraća u Bajern, koji se loše poneo prema njemu minulog leta, Hofenhajm nema ništa protiv da ga zadrži, pa će najverovatnije od Bavaraca narednog leta pokušati da izdejstvuju još jednu pozajmicu.

Ipak, kako se sve češće piše da bi klupu Bajerna od Hejnkesa narednog leta mogao da preuzme upravo mladi strateg Hofenhajma Nagelsman, bivši fudbaler Arsenala bi na kraju i mogao da zaigra u dresu ekipe iz Minhena. U svakom drugom scenariju, teško da ćemo Gnabrija gledati u dresu aktuelnog prvaka Nemačke.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 05.12.2017
17:19
avatar
GoranB
Tuesday, 05.12.2017
09:15

Nisu se lepo poneli...o boze fudbala,postojis li.?..sine,zaradi dres pa da vidis kako ce da te cuvaju..

avatar
AstorRed
Tuesday, 05.12.2017
08:40

Ko kaze o da ce mu trebati u bajernu,sada mu je potreban u hofenhajmu jer nema boljeg a u bajernu ce moci da priusti bolje tako da i nije vam neka logika..

avatar
3x3
Tuesday, 05.12.2017
00:22

Realno i nije klasa za Bajern jos uvek. Solidan igrac sa dosta prostora za napredak koji cemo videti da li ce iskoristiti.

avatar
Al(a)din
Tuesday, 05.12.2017
07:17

Slazem se. Tamo bi samo grejao klupu