Tamo gde se pisala istorija - Mihajlović seda na "vruću" klupu?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 27.05.2021.
16:49
Izvor: Sportske.net

Dobro poznat stadion.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Srpski trener Siniša Mihajlović zanimljiv je pojedinim italijanskim velikanima i nakon Juventusa, gde izvesno neće završiti, pojavio se novi klub koji ga želi.

Lepo mu je u Bolonji, priznao je, ali teško je verovati da bi odbio priliku da radi u redovima aktuelnog šampiona Italije - Intera.

Naime, Mihajlović se nalazi na listi kandidata koji bi mogli da sednu na "vruću" klupu "nerazura" koji su juče prekinuli saradnju sa Antonijom Konteom čije zahteve ne mogu da ispune zbog finansijskih poteškoća. Italijanski trener je zatražio da ključni fudbaleri poput Lukakua, Lautara, Barele ili Hakimija ne napuste Inter, te da uz dodatni novac koji bi vlasnici dodelili, Inter bude još konkurentniji. Međutim, oni to nisu mogli da mu obećaju i usledio je prekid saradnje...

Stoga su kineski vlasnici već napravili spisak pojedinih trenera koji bi mogli da naslede temperamentnog Kontea. Spominje se Maurucio Sari, ali problem bi mogla da bude njegova plata koja je u u Čelsiju i Juventusu iznosila šest miliona evra. Na listi je trener Porta Seržo Konseisao, ali povodom njega su, navodno, skeptični jer nikada nije radio u Italiji, dok stabilne pozicije imaju bivši trener Rome Paulo Fonseka i Siniša Mihajlović, navodi novinar Nikolo Skira.

Posle Milana, Siniša bi potencijalno mogao da vodi i drugog giganta iz grada mode, a ujedno bi to bila prilika da se vrati na mesto na kojem je završio igračku, a započeo trenersku karijeru pomažući Robertu Manćiniju. 

On je upravo u dresu Intera 2006. godine postavio rekord po broju golova iz slobodnih udaraca u Seriji A (27) koji do dana današnjeg niko nije mogao da obori. 

Mihajlović se takođe spominje i kao potencijalni menadžer Lacija ukoliko Simone Inzagi bude odabrao upravo Inter, o čemu smo pisali, a gde će temperamentni trener završiti, biće interesantno za videti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mare91Inter
Thursday, 27.05.2021
19:57

Kasnite do j. Budite ažurniji malo Simone Inzaghi je novi trener Intera a Siniša će eventualno u Lacio