Ten Hag je bivši? Spisak Junajteda od dva imena, prvo je iz domena naučne fantastike!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 02.11.2023.
19:31
Izvor: Sportske.net

Navijači bi ga rado videli, ali...

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Mančester junajted ima najgori start sezone u prethodnih 60 godina, a sve je kulminiralo nakon jučerašnjeg glatkog poraza od Njukasla na Old Trafordu u okviru Liga kupa Engleske.

Treneru Eriku ten Hagu, istina, ne pomažu ni dešavanja van terena poput određenih ličnih problema pojedinih igrača, kao i neizvesnost kada je u pitanju vlasnička struktura kluba, pa klub trenutno zauzima osmu poziciju u Premijer ligi sa 15 bodova.

Uz to, "crveni đavoli" ne blistaju ni u Ligi šampiona gde su treći u grupi sa Bajernom, Galatasarajem i Kopenhagenom, pa engleski mediji danas pišu o potencijalnoj zameni za Ten Haga.

Dva su se zanimljiva imena izdvojila, piše Tajms.

Prvi je Zinedin Zidan koji je posle angažmana u Realu iz Madrida trenutno bez posla, mada se povezivao sa klupama Pari Sen Žermena i reprezentacije Francuske. Francuz je sa Realom osvojio sve što se moglo osvojiti i to u više navrata, pa bi njegov angažman sigurno naišao na oduševljenje navijača Junajteda.

Druga je priča da li bi popularni Zizu uopšte imao nameru da preuzme klub u ovom trenutku...

Drugi je strateg Sportinga iz Lisabona Ruben Amorim koji je na toj poziciji od 2020. godine i predstavljao bi zalog za budućnost, a najveći trenerski uspeh do sada imao je u Sportingu kojem je u sezoni 2020-21 doneo prvu titulu prvaka Portugala posle 19 godina.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke