Ten Hag na Liverpul sa timom koji nikad nije igrao, ovo neće preživeti?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 13.12.2023.
09:15
Izvor: Sportske.net

Holanđanin baš u problemu...

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Mančester junajted tone ove sezone i ne deluje da će Erik ten Hag uspeti da izvuče ekipu iz problema.

Junajted je u utorak i zvanično ostao bez Evrope na proleće, završivši na poslednjem mestu u grupi iza Kopenhagena i Galatasaraja. 

Tu nije kraj problemima, jer za vikend sledi derbi sa Liverpulom u kom će Junajted biti desetkovan. Hari Megvajer i Luk Šo su zaradili povrede na meču protiv Bajern Minhena i pod velikim su znakom pitanja za ovaj derbi. 

Osim toga, Bruno Fernandeš je u prošlom kolu zaradio peti žuti karton što znači da ni on neće biti na raspolaganju zbog suspenzije. Na to treba dodati od ranije povređene igrače, koji sigurno neće biti spremni za "Enfild", a to su - Kazemiro, Lisandro Martinez, Kristijan Eriksen, Tajler Malasija, Viktor Lindelef i Mejson Maunt. 

Situacija oko Markusa Rašforda je tek enigma, jer nije bio u sastavu protiv Bajerna, čak ni na klupi, a u poslednje vreme je uglavnom bio rezervista, takođe zbog loše forme i lošeg odnosa sa Ten Hagom. 

Ako je za utehu, Ten Hag je konačno vratio u tim Rafaela Varana sa kojim nije u najboljim odnosima, ali u nedelju neće imati izbora. U prevodu, Ten Hag bi u nedelju mogao da zaigra u sastavu koji baš nije imao priliku da se uigrava, a potencijalno će izgledati ovako:

Onana, Dalo, Varan, Evans, Regilon, Amrabat, MekTominej, Mejbri, Antoni, Garnačo, Hojlund. 

Složićete se da ovaj tim nema šta da traži protiv zakuhlatog Liverpula? 

Osim toga, nakon Liverpula, Junajted ima težak raspored, gostovanje Vest Hemu, potom dočekuje Aston Vilu i za kraj godine ide u Notingem. 

Da li će Ten Hag dočekati Novu godinu na klupi Junajteda?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke