Ten Hag: "Neprofesionalno, to nije Mančester junajted"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 05.03.2023.
20:36
Izvor: Sportske.net

"Svaki poraz je težak, naročito protiv Liverpula. Razočarali smo navijače. To me najviše nervira", izjavio je Erik ten Hag posle poraza 7:0 od Liverpula.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag je u izjavi iz miks zone posle bolnog poraza 7:0 od Liverpula u meču Premijer lige naveo da je ekipa pala u drugom poluvremenu

"Možete da izgubite utakmicu i da vam se ništa ne zameri, mi smo izgubili u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu smo igrali pristojno, imali bolje prilike. Drugo poluvreme - neprofesionalno. Ne sme da se dešava. Razgovaraćemo o tome", rekao je Ten Hag.

Dirigent "Crvenih đavola" sa klupe je istakao neshvatljivo ponašanje celog tima na terenu.

"Nije reč o jednom ili dva, već o 11 igrača. Celom timu. Gubljenje koncentracije, bez praćenja plana. Neprofesionalno. To nije Mančester junajted", rekao je Ten Hag.

Na pitanje da li mu je ovo najteži poraz od preuzimanja klupe Junajteda, holandski stručnjak je apostrofirao da mu je naročito teško zbog navijača"

"Svaki poraz je težak, naročito protiv Liverpula. Razočarali smo navijače. To me najviše nervira", rekao je Ten Hag.

Junajted je poslednji put primio sedam golova u ligašškom meču 2. januara 1960. godine od Njukasla, meč je tada završen 7-3.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak