Ten Hag odgovorio Ronaldu: "On je daleko od Mančestera"

Autor: Sportske Net
petak 13.09.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Ko je u pravu?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag istakao je da ne mari mnogo za reči Kristijana Ronalda na račun njegovog rada. 

Portugalski fudbaler bio je gost kod nekadašnjeg saigrača Rija Ferdinanda u podkastu i tada kritikovao stav Erika ten Haga prema nekim višim ciljevima i trofejima. 

"On kaže da ekipa nije konkurentna da osvoji Premiejr ligu i Ligu šampiona. Kao menadžer Junajteda ne smete da kažete da se nećete boriti za titulu ili Ligu šampiona. Morate da kažete: možda nemamo potencijal za titulu ali pokušaćemo. Moramo pokušati", rekao je Kristijano.

Holanđanin je odgovorio na ovu poruku Portugalca. 

"Rekao je da Mančester ne može da osvoji Premijer ligu. Ako ste pažljivo pročitali izjavu, baš to je rekao", poručio je Ten Hag, pa dodao:

"On je daleko od Mančester junajteda, u Saudijskoj Arabiji... Veoma daleko od Mančestera. Svako danas ima svoje mišljenje i to je u redu, to me ne dotiče. Znam gde smo, u kojoj smo fazi procesa i kuda idemo", završio je Holanđanin. 

Osvrnuo se i na opasku Portugalca da bi trebalo da sluša svog asistenta Ruda Van Nistelroja jer tako može sebi da pomogne, jer Rud poznajem Mančester bolje od njega. 

"Videćemo gde ćemo biti u maju, sada je još rano za bilo kakve ocene. U fudbalu su trofeji važni. Sada je bitno da smo što bolje plasirani u ligi i da svaki naredni meč odigramo što bolje. Naravno, kada se osvrnemo na postignute rezultate niko nije srećan, ali igrači imaju vrlo jasnu ideju čitavog procesa u kojem se nalaze. U dobroj smo poziciji, ali moramo još da napredujemo. U periodu smo tranzicije i potrebno je da integrišemo što više mladih igrača u tim. Moramo i da nađemo zamene za povređene igrače. Pre nego što bilo ko krene sa izgovorima, moramo da pobedimo svaku utakmicu, to znam ja, to zna i ekipa. Koncentrisani smo na svaku utakmicu i imamo pravi mentalitet da pobeđujemo".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke