Ten Hag počeo da seče, "zahvalnica" dvojici, ovo su dva željena štopera!

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.05.2022.
07:45
Izvor: Sportske.net

Videćemo renoviranu odbranu...

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Prve naznake Ten Hagovog plana u Junajtedu se znaju.

Kako pišu engleski mediji, dvojica su več otpisana, Baji i Van-Bisaka, a izgleda da će Lindelef takođe biti na prodaju. 

Očigledno da je odbrana prioritet, u ovom trenutku se zna da je prva želja Pau Tores, navodno su "Đavoli" povećali ponudu za Španca, a i ponudiće mu ogromnu platu kako bi napustio rodni grad.

To nije jedini štoper za koga su zainteresovani, potrebna su im dva, jer Ten Hag planira da ostane sa Varanom i Mekgvajerom, na Džonsa nije računao ni Ragnik, a ni Solskjer, pa će praktično tri petine centralne odbrane napustiti klub.

Uz Toresa, meta je Demiral. Atalanta mora da ga otkupi za dvadesetak miliona od Juventusa, pričalo se da to neće učiniti nakon neuspeha ove sezone, ali su iz Bergama stigla uveravanja da će isplatiti "Bjankonere". Oni bi mogli da urade isto što i sa Romerom, da ga otkupe, a onda preprodaju uz profit, videli smo to kako funkcioniše prošlog leta kada je Argentinac otišao u Totenhem.

Ten Hag još nije definisao svoje planove za ostale linije, osim što je poznato da će se vratiti Van de Bek sa pozajmice, da klub napuštaju Pogba, Mata, Lingard. 

Jedna od meta je Frenki De Jong, ali bi on radije u Siti, mada se pominje Pari Sen Žermen, a u napadu navodno klub sa "Old Traforda" traži mlađeg igrača.

Opcije su Osimen iz Napolija, Kanađanin Džonatan Dejvid iz Lila, ali za sada je to sve na nivou raspitivanja. Odlazi Kavani, Marsijal se neće vratiti, nepoznata je situacija oko Ronalda...

Sve u svemu, prvi potezi su napravljeni, a navijače hrabri najava Avrama Glejzera da su vlasnici spremni da ulože u igrače i da to čine svakog leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 24.05.2022
10:01

Mrka kapa.Junajted nema dobre bekove,centralnog veznog,ofanzivnog veznog koji bi parirao Brunu i spic igraca.A doci ce koji preteknu na pijaci.Buducnost Junajteda je da Ten Hag izdrzi naredne godine i nametne autoritet.A sta ce biti sa De Bekom videce se ubrzo.U PL je pokazao da je daleko od pravog resenja.U napadu je bolje resenje kvalitetan spuc i brzo krilo umesto Rasforda.