Ten Hag: "Tvente je odigrao utakmicu života protiv nas"

Autor: Sportske Net
četvrtak 26.09.2024.
12:30
Izvor: Sportske.net

Šta će biti sa Ten Hagom?

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag, kako pišu Englezi, a opcije njegovih zamena su prilično neverovatne. O tome možete čitati OVDE. 

Ipak, Ten Hag je posle meča sa Tventeom u Ligi Evrope, koji je završen 1:1, istakao da holandski tim odigrao najbolju utakmicu protiv Junajteda.

"Tvente je odigrao utakmicu života. Njegovi igrači borili su se za svaki metar terena. Način na koji su proslavili osvajanje boda pokazuje vam koliko to njima znači. Morali smo da budemo spremni za to. Pružili smo 99 odsto mogućnosti, a to nije bilo dovoljno", rekao je Ten Hag.

Misli da su fudbaleri Mančester junajteda propustili veliki broj šansi.

"Nismo potcenili Tvente, nego smo na 1:0 propustili da 'ubijemo' utakmicu. Da smo pri vođstvu dali drugi gol meč bi bio gotov. Kontrolisali smo meč posle vođstva i samo je trebalo da budemo odlučniji u završnici, da nastavimo istim tempom, a zapravo smo spustili ritam i zato smo kažnjeni", dodao je Ten Hag.

Ten Hag je dodao da je nezadovoljan igrom svog tima. 

"Tvente je postigao gol posle greške celog tima. Ne sme da se desi da igrač Tventea dribla po celom terenu, a da ga niko od naših igrača ne zaustavi", zaključio je Ten Hag.

Fudbaleri Mančester junajteda će u narednom kolu Lige Evrope gostovati Portu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke