Ten Hag uspeo da podigne Junajted, Bruno ga oduševio!

Autor: Lazar Nikolić
petak 10.03.2023.
13:25
Izvor: Sportske.net, Beta

Menadžer "crvenih đavola" prezadovoljan kapitenom.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag pohvalio je fudbalera Bruna Fernandeša rekavši da je bio najbolji na terenu u utakmici protiv Betisa, u osmini finala Lige Evropa.

Junajted je sinoć na svom terenu pobedio Betis sa 4:1, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evropa. Fernandeš je bio jedan od strelaca i dobro je odigrao na "Old Trafordu", nakon oštrih kritika navijača na njegov nastup i ponašanje u porazu od Liverpula 0:7 u Premijer ligi.

"Bio je najbolji igrač na terenu i pokazao je karakter. Igrao je nešto dublje protiv Betisa i bio je briljantan. Bio je vođa, gradio je igru i kontrolisao utakmicu. Imao je mnogo dobrih dodavanja između linija i iz toga smo napravili mnogo šansi. Od prvog minuta predvodio je ekipu, diktirao je ritam utakmice i postigao gol i zadovoljan sam", rekao je Ten Hag za" BT Sport", preneo je "Skaj". 

Trener mančesterske ekipe rekao je da je igračima kazao da je bio nezadovoljan njihovom igrom i pre ubedljivog poraza od Liverpula, koji mora da se ostavi po strani. 

"Ne radi se o ignorisanju tog rezultata, grešili smo i zbog toga su nas razbili. Nismo kontrolisali naš standard. Nedeljama pre tog poraza nisam bio zadovoljan, igrom protiv Njukasla, ni protiv Lestera u prvom poluvremenu. Ponekad vam je potreban loš rezultat da vam otvori oči", dodao je Ten Hag.

Ista ekipa koja je igrala na "Enfildu" igrala je sinoć protiv Betisa, a Ten Hag je rekao da je time želeo da motiviše igrače da se iskupe za taj poraz. 

"Odigrali smo 23 uzastopnih utakmica i za to vreme pretrpeli jedan poraz, a čak iako je u 24. bio težak poraz, ne možete ignorisati prethodne utakmice u kojoj je ekipa igrala veoma dobro", rekao je Ten Hag.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke