Ten Hagovi dvostruki aršini - Rašford bio izbezumljen od alkohola, saigrači besni što mu klub sve prašta!

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.01.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se slobodan pad...

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Markus Rašford je glavna tema na "Old Trafordu", a engleski mediji postavljaju logično pitanje - da li Erik ten Hag ima dvostruke aršine?

Zbog učestalih problema sa disciplinom, Džejdon Sančo je sklonjen i proteran na pozajmicu u Borusiju Dortmund, dok istovremeno Rašford nastavlja sa neprofesionalnim ponašanjem, ali mu klub uporno "oprašta" sve njegove grehe.

Poslednji u nizu bila je ekskurzija u Belfastu, zbog koje nije bio u stanju da se pojavi na treningu. Da sve bude još gore, Rašford je na zajedničkom četu sa saigračima poslao poruku da je jako bolestan i da ne može da dođe, da bi se nekoliko sati kasnije ispostavilo da je partijao u Belfastu.

Usput, engleski mediji su ga razapeli pošto su se pojavile i Rašfordofe fotografije, a jedna od konobarica koja ga je služila otkrila je za medije da Englez nije mogao da stoji od konzumiranja alkohola, te da je još u popodnevnim satima počeo da meša koktele i tekilu i da je do večeri bio potpuno izbezumljen. 

Mediji pišu da je svlačionica šokiranja ponašanjem klubu, koji ga je kaznio sa dvonedeljnom platom i u zvaničnom saopštenju poručio da se Rašford izvinio, da je to interna stvar i da je rešeno unutar kluba.

Ali, ovaj potez je podelio svlačionicu koja veruje da postoje igrači kojima je dozvoljeno više i da ne važe za sve ista pravila.

Ten Hag je već bio na tankom ledu zbog sukoba sa brojnim igračima, setite se samo kako je Kristijano Ronaldo otišao, kasnije David De Hea, pomenuti Sančo, a zna se da u poslednje vreme nije u najboljim odnosima ni sa Rafelom Varanom. 

Sve u svemu, poslednji Rašfordov skandal može samo da donese dodatnu štetu, ne samo njemu lično, već i ekipi u kojoj odavno ne vlada jedinstvo i dobar ambijent...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke