Ten Hagu dani odbrojani, Mančester junajted izabrao Ćavija?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 23.10.2024.
17:30
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva vest sa Ostrva...

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Mančester junajted je proteklog vikenda prekinuo niz loših rezultata trijumfom nad Brentfordom, ali teško da će to olakšati poziciju u kojoj se nalazi Erik ten Hag.

Dejli mejl objavio je informaciju da je Junajted već izabrao Ten Hagovog naslednika na mestu novog trenera prvog tima i da je to Ćavi sa kojim su se članovi uprave kluba, tvrdi isti izvor, sastali dva puta u poslednjih nekoliko meseci.

Navodno, četvoročlanu delegaciju u pregovorima sa doskorašnjim trenerom Barselone predvodio je direktor Omar Berada, poslednji sastanak dve strane bio je prošlog četvrtka u Barseloni, mada iz kluba kažu da je razlog odlaska u Kataloniju deo poslova INEOS grupe pod vlasništvom Džima Retklifa koji nije vezan za klub i fudbal uopšteno.

Postoji zamisao da se u slučaju otkaza Eriku ten Hagu ekipa kratkoročno poveri Rudu van Nistelroju koji je deo aktuelnog stručnog štaba, dok bi na polusezoni ili na kraju sezone, ekipu preuzeo Ćavi.

Legendarni Španac je tri godine predvodio Barselonu kao trener, za to vreme osvojio je prvenstvo i Superkup Španije, a nakon rastanka sa "Blaugranom" istizao je da ne želi da radi u Španiji.

Mančester junajted trenutno zauzima 12. poziciju u Premijer ligi sa 11 osvojenih bodova, dok u Ligi Evrope ima tek dva boda iz dve odigrane utakmice.

Mnogima nije jasno zbog čega je Erik ten Hag i dalje na Old Trafordu, ali čini se da je i uprava sada izgubila strpljenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke