Ten Hagu je dosta svega, zar je sad vreme za Junajted?

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 18.04.2022.
10:25
Izvor: Sportske.net

Poraz u Roterdamu odjeknuo do Ostrva.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa ostali su u nedelju popodne bez "duple krune" jer su poražni u finalu Kupa Holandije od PSV-a 2:1, a kap koja je prelila čašu posle meča bila je konferencija za novinare gde je trener Erik ten Hag upitan o prelasku u Mančester junajted.

Pisali smo tokom prošle nedelje da će mladi holandski stručnjak sasvim izvesno na kraju sezone preći u redove engleskog velikana, ali ostanak bez "duple krune" svakako će uticati na ono što ga čeka u bliskoj budućnosti.

"Mislim da je vreme da završimo konferenciju za medije. Potrebna su mi 24 sata da se odmorim od svega", poručio je mladi holandski stručnjak koji je u lepoj prilici da obezbedi Ajaksu odbranu titule u Erediviziji.

Engleski mediji su pod lupom posmatrali svaki detalj uoči, tokom i posle utakmice u Roterdamu znajući da je nakon eliminacije iz Lige šampiona i relativno stabilne pozcije u prvenstvu, trofej u Kupu ulaznica i dodatni plus za dolazak u Junajted.

Ne želimo ni da pretpostavimo mogućnost da do kraja sezone Ajaks i izgubi titulu u Holandiji, što bi sasvim izvesno dodatno poljuljalo temelje na kojima je zasnovana priča o Junajtedovoj budućnosti pod Ten Hagom.

Podsetimo, posle meča nije bio zadovoljan ni kapiten Ajaksa Dušan Tadić, koji je poručio da njegov tim nije sebi smeo da dozvoli da primi onakve golove kao što je to bio slučaj u svega nekoliko minuta razmaka na početku drugog poluvremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke