Tenzija u svlačionici Mančestera - Ronaldo ili Megvajer?

Autor: Sportske Net
sreda 29.12.2021.
10:35
Izvor: Sportske.net

Ovo je veliki problem za tim.

. EPA-EFE/PETER POWELL
. EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Ralf Rangnik se suočava sa svojim prvim velikim izazovom kao privremeni menadžer Mančester junajteda dok pokušava da reši nemire u svlačionici koje je iza sebe ostavio Ole Gunar Solskjer.

Bivši defanzivac Junajteda Geri Nevil istakao je podele u Rangnikovom timu posle remija u ponedeljak u Njukaslu.

Nevil je između ostalog nagovestio borbu za liderstvo između Kristijana Ronalda i Harija Megvajra i razume se da je kapiten Junajteda bio pokorniji otkako se Ronaldo vratio u klub.

Frustrirani Fernandeš se mučio u Rangnikovoj novoj formaciji 4-2-2-2, a Nevil je bio ljut na način na koji se portugalski dvojac ponašao prema svojim mlađim saigračima, odnosno Rašfordu i Grinvudu. 

Rečeno je da je raspoloženje u svlačionici veoma loše. Previše je netrpeljivosti među igračima, a to u mnogome kvari stanje na terenu.

Igrači se bore da se prilagode Rangnikovim kasnijim treninzima, a u utorak su završili po mraku u 17 časova.

Neslaganje saigrača i nedostatak želje vidljiv je u utakmicama ovog tima, a remi sa Njukaslom je to potvrdio. Očigledno da su dve glavne figure u svlačionici Ronaldo kao najveća zvezda i Megvajer kao kapiten tima, te da će stabilnost prizilaziti iz njihovog kako međusobnog, tako i odnosa sa ostatkom tima. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke