Teraju Ramosa, Mesi nesrećan, šta sledi na leto u Parizu?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 21.04.2022.
07:49
Izvor: Sportske.net

Veliko spremanje?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Izgleda da će u PSŽ uslediti veliko spremanje.

Osim Argentinaca Ikardija, Di Marije i Paredesa, klub bi mogao da napusti i četvrti iz pokera i to onaj najbolji i najskuplji, Leo Mesi. On ne samo da je razočaran sezonom i činjenicom da odlaze zemljaci, već se nije privikao, kao ni porodica na život u Parizu.

To tvrdi Dani Alveš koji je sa njim igrao u Barseloni, Brazilac je rekao da Mesi nije srećan i da bi mogao da potraži novi klub. Male su šanse da se vrati u Barselonu, ovo bi mogla da bude poslednja sezona u Evropi, ima otvorenu ponudu Bekama da ode u MLS. Ipak, priča se da će PSŽ insistirati da Mesi ostane, videćemo ko će biti novi trener, navodno je u klubu igračima već saopšteno da Poketino odlazi. 

Izgleda da će Serhiju Ramosu biti saopšteno da može da napusti klub. Ovo je neuspešna avantura za legendarnog kapitena Reala, povređen je u većem delu sezone, proglašen je već za promašaj.

"Parizijen" tvrdi da će klub saopštiti Ramosu da je slobodan, ali se ne pita PSŽ, Španac ima ugovor na još sezonu i može da odluči da odsedi još 12 meseci za veliki novac.

I dalje se spekuliše oko Mbapea, videćemo da li ga je pokolebao gotovo izvestan dolazak Pogbe, prioritet za trenera ostaje Zidan, a i dalje je kandidat Konte, ako odluči da ode iz Totenhema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke