Terzić stiže u Frankfurt

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 17.05.2021.
19:00
Izvor: Sportske.net

Ajntraht se sprema za novu sezonu.

Beta/Arne Dedert/POOL via AP
Beta/Arne Dedert/POOL via AP

Povezane vesti

Fudbalski klub Ajntraht iz Frankfurta u potrazi je za novim trenerom, a prema izveštajima iz Nemačke to će biti Edin Terzić.

Aktuelni vršilac dužnosti na mestu trenera Borusije Dortmund potražiće novu sredinu s obzirom na to da Marko Roze od leta preuzima "milionere", a po svemu sudeći, osvajanjem Kupa sa ekipom sa "Signal Iduna parka", Terzić se preporučio Ajntrahtu.

Oni su u završnim pregovorima i mladi stručnjak, koji će u oktobru napuniti 39 godina, naslediće Adija Hitera koji je završio svoju odiseju sa klubom iz Frankfurta. Takođe, "orlovi" silno žele legendarnog napadača Real Madrida, a sada trenera u njihovoj Kastilji - Raula Gonzalesa.

Ipak, nekadašnji španski napadač se nada pozivu Florentina Pereza, ali je razgovore sa Ajntrahtom obavio i istakao da trenutno želi da se fokusira na završnicu sezone sa Kastiljom, pa će nakon toga doneti odluku.

Kada je reč o Terziću, on je zimus nasledio Lusijena Favra i odlučeno je da završi sezonu sa Borusijom. Nema sumnje da će uprava biti zadovoljna budući da je osvojen Kup prošle nedelje, a i izborena je Liga šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke