Teške Murinjove optužbe, da li je moguće da mu je sudija ovo rekao?! Ko laže?

Autor: Boris Jovanović
sreda 01.03.2023.
09:50
Izvor: Sportske.net

Murinjo isključen, šta je pozadina?

EPA-EFE/SIMONE VENEZIA
EPA-EFE/SIMONE VENEZIA

Povezane vesti

Cirkus u Kremoni, Murinjo je isključen, posle sukoba sa četvrtim sudijom Serom, Na njegovu signalizaciju glavni sudija Pićinini je poslao Portugalca na tribine. Ovo je treći put da je isključen, nekako su ga ubedili da napusti klupu, pridružio se svom takođe suspendovanom pomoćniku Fotiju, pa je tim do kraja vodio trener golmana Nunjo Santoš.

Šta se u stvari desilo?

Murinjo je smatrao da su sudije pogrešile kada nisu svirale jedan prekršaj Kumbule, a eksplodirao je kada mu je navodno četvrti sudija rekao: "Gledaj svoja jeb... posla".

To se na snimku ne vidi, ali se vidi kada je četvrti arbitar rekao Portugalcu, "Idi kući", no, to je bilo posle isključenja.

Murinjo je osuo paljbu, a posle poraza je usledilo treće poluvreme u svlačionici.

On se izvinio sudiji Pićininiju za reakciju, a pitao je Seru da ponovi šta mu je rekao: 

"Sera tvrdi da se ne seća, laće, dobro zna kako me je vređao. Njegova je greška što sam isključen, ko zna možda nam bude sudio već u nedelju protiv Juventusa", polemičan je Murinjo.

On protiv iskonskog neprijatelja neće sedeti na klupi za vikend. Roma je pala na peto mesto, a Juventus koji je dobio kaznu od 15 bodova i sa tim minusom kasni samo devet bodova za "Vučicom".

Mnogi smatraju da je Murinjo cirkusom skrenuo pažnju sa loših igara Rome.

"Nema opravdanja, utakmica protiv Salcburga je bila pre pet dana, nismo umorni. Zasluženo smo izgubili, nema to veze sa onim što se desilo odnosno uvredama koje sam primio od Sere", zaključio je besni Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke