Tijago Mota osetio Gatijev lakat! Pojavio se sa čvorugom na glavi pred novinarima!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.10.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Nosi i tu uspomenu iz Lajpciga.

EPA-EFE/FILIP SINGER
EPA-EFE/FILIP SINGER

Povezane vesti

Juventus je oduševio i one neutralne navijače sinoćnjom partijom protiv Lajpciga u drugom kolu Lige šampiona, kada je sa igračem manje napravio preokret i slavio rezultatom 3:2.

Pohvale dobijaju i igrači i trener Tijago Mota, a koliko ova pobeda znači ''staroj dami'' svedoči i način kako su proslavili pobedonosni gol Konseisaa u finišu meča.

Mota je slavio zajedno sa igračima, a u toj gužvi Gati ga je laktom udario u čelo, pa se trener Juventusa sa čvorugom pojavio pred novinarima na pres konferenciji.

''VAR? Ovog puta ga nisam tražio'', našalio se Mota na temu ovog Gatijevog ''prekršaja''.

Naravno, ponosan je na svoje igrače.

"Odigrali smo dobru utakmicu, čak iako smo nekoliko puta napravili neke tehničke greške kada smo ušli u polovinu terena protivnika. U drugom poluvremenu smo bili bolji, pa i kada smo ostali sa 10 igrača, pokušali smo da idemo napred i igramo dobar fudbal. Bila je to dobra igra i dobra pobeda. 

Nije bilo hrabrosti sa moje strane, već sa strane mojih igrača: od prvog minuta sam video da su zaista ubeđeni da idu napred jer možemo da naudimo protivniku. Imali smo uverenje da možemo da budemo superiorni u odnosu na protivnika, a u prvom poluvremenu nam je nedostajalo samo malo ubeđenja u poslednjim metrima, međutim, u drugom poluvremenu se videlo to ubeđenje''

Ni povrede Nika Gonzalesa (problem sa mišićem) i Bremera (uganuće kolena) nisu mu pokvarile raspoloženje.

"Moramo da uradimo testove i nadamo se da su to lakše povrede. Njih dvojica su veoma važni,  nadamo se da ih nećemo izgubiti ili, ako je tako, na kratko", zaključio je Mota.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke